Lita på levande väsen.

maj 19, 2016 1 av Jess

Att känna den där ”bra känslan” i magen måste vara den bästa som finns

Och att kunna skapa sin egen vardag till den bästa är helt fantastiskt skönt och befriande.

Som alla redan vet kommer ”livet” där i mellan eftersom det är det vi lever så klart. Men att skapa livet för en själv är något jag inte trodde gick. Men ack så fel jag hade.

Alla har vi grådassiga dagar, sorger och smärta. Även jag kämpar så klart, extra mkt vissa dagar och vissa dagar får jag slita mig i håret för att få ihop saker i vardagen, att göra rätt för mig i livet samt att jag försöker fysiskt och att mentalt hänga med eller bara det som att få hjärtat att våga lita på levande väsen igen är en konst i sig och tar lite extra tid och energi märker jag men det är riktigt givande och intressant. 

Alla har vi något och alla har vi makten att skapa våra liv. Att bara le en-två extra gånger per dag har gjort att vi är igång till att kunna nå personliga mål och utvecklas för att trivas och leva på denna jord. 

Aldrig mer kommer i alla fall jag sätta min fot på en plats där jag inte är uppskattad eller personligen  får ut något av. Jag lär mig av allt och det är så häftigt. Aldrig mer kommer jag jobba på ett arbete , umgås med människor eller arrangera något som inte ger MIG glädje, kunskap,  utveckling och livskvalité.

Tänk vad onödig mkt tid som läggs ner på att gnälla över vädret som vi inte kan påverka, att vi är för tjocka, smala, svaga, gamla, unga eller eller varför inte klaga över människorna i sin närhet som att det vore vardagsmat, sucka över hur jobbigt det är med Måndag och en ny tråkig arbetsvecka eller skola. Att stå och bli alldeles upp över öronen irriterad i kassan för att kön är längre än du ville.

 MEN TA VARA PÅ TIDEN MÄNNISKA! 

Det finns massor man kan göra i en kö medans väntan på att kommer fram. Om man inte tar beslutet att gå och ta det någon annan gång. Men glöm inte att le och lufta upp blicken så att du inte snäser till och lägger armarna i kors eller spänner dom med knuten näve  snett neråt i ett ryck med sura putläppar och iväg ! Haha 

Vi kan skapa exakt vad vi vill bara det känns bra i magen, att jobba för sig själv går att göra vart du än befinner dig. Sluta upp att leva för andra, lev ditt liv och skapa därmed livslust och inspiration till andras liv.

Att tänka positiva tankar skapar ett lättare liv. 

Attityd och inställning ett eget val.


1. Var din bästa vän

2. Ta hand om dig själv

3. Belöna dig själv

4. Acceptans

5. Var din egen detektiv