Inlägg som ger…

maj 18, 2016 0 av Jess

Igår fick jag jätte mycket feedback på inlägget jag  skrev kvällen innan. Kvällen innan då jag små sov med barnen och vaknade upp tog med mobilen in på toan och fastnade där… 

Jag tror jag drömde om något som påverkade mig att skriva om mitt förflutna. Det bara flög på och blev ett sånt skönt ärligt spontant inlägg. Jag gillar ju att blogga så på det viset, inga måsten utan bara när jag vill och har känslan. Lika så när jag målar och ritar… Nu fattas bara färger och dukar att måla på annars hade jag haft en hel atelje. Inspirationen är på topp när jag känner lugn och ro i själen .

När jag gör dessa inlägg och klickar på sänd, eller när jag var med i ett kapitel i boken Den yttre gränsen känner jag oro men sån enorm frihet! Det är ju JAG! 

En stor tidning och en podd hörde av sig  i går och ville höra min story, jag är inte riktigt redo än eftersom det är så mkt luckor jag ej minns men en artikel ska vi nog kunna klämma fram 🙂 kul med fokus på det viktigaste mentalhälsa inte bara vikt! Vikten kommer av det som pågår i hjärnan. 

Nu backar jag aldrig mer. Jag äger min storry , min sanning, MITT LIV och det ska jag fortsätta skapa av erfarenheterna och kunskaperna jag har. 

Yes to life !