Mini semester

maj 16, 2016 0 av Jess

Lunchen i dag !!! Hur god? Super gooooottt med tacos, det var länge sedan nu. 

I helgen var jag på en minitripp till Skåne och över till Tyskland. Vi hade så otrolig tur med vädret, helt fantastiskt väder i Tyskland när vi besökte lilla staden Binz . Jag kommer garanterat åka dit igen, vilken strand och så vackert. Ola och jag hängde i baksätet då mamma och pappa åkte med, Riktigt skönt att vara barn igen haha.


Jag köpte en selfiepinne som jag kan ha till mina camper. Jag lyckades även inspirera vissa andra att köpa en.

Haha synen var speciell och skrattet var härligt när dom insåg hur dom såg ut. I Binz 


Hemma i vardagen efter många timmars bil och båtfärd i helgen. 

Proverna hos läkaren ser väl inte så jätte bra ut än så jag ska ta fler på fredag och in på Danderyds sjukhus för magnetröntgen mm nästa vecka . All in .