Samlad, klok & kvicktänkt

maj 11, 2016 0 av Jess

Fantastiskt bra känsla i kroppen efter dippen som kom efter campet. Det är som jag vet helt naturlig att dippa efter evenemang och utmaningar och plus att jag är sjuk gjorde det lite jobbigare. 

Nu har jag nyss varit på kan och tagit lite prover igen och se vad som händer. Läkarbesök och massa undersökningar kommande veckor. Jätte bra att dom kollar allt. Jag mår oförskämt bra i knoppen alla fall. Känner mig samlad, klok och kvicktänkt. Fantastiskt bra! 

Att äta hög dos kortison är ju ingen höjdare oavsett men när man ör överviktig och ska tappa vikt är det lite tradigt. 
Dagdrömmer om en ny liten härlig kamera. Trött på min stora som jag aldrig använder. Jag behöver en som man kan lägga upp direkt till Mob utan sladdar . ”Behöver och behöver” ja jag behöver 😉 

Gillar denna skarpt , perfekt för bloggar , youtube , instagram för foto och film .

FANTASTISKA HELG

Efter Campen packades knappt väskorna ur toan packades om sent efter barnens träningar tror vi till mamma & pappa på mini semester då jag och dom var lediga. Mysigt! Jag och lilla L fick även en mamma-son dag (kvalitet) 

Efter att ha våldgästat dom så tog vi nästa, min älskade brorsa har köpt hus så vi var där i skogen. Grilla , eldat ris , lekt med hunden och träffat andra djur så som hästar och huggormar!! 

Efter det besöket var det inte slut. Vi tog puck och pack och drog till Petra en vacker varelse som kom in i mitt liv efter en camp. Jag är så glad att hon är ärlig och rak i sin kommunikation. På så vis korsades våra vägar efter en mindre bra start pga vissa omständigheter. Jag ser upp till Petra! Vackra kvinna , åtta fantastiska barn och så är hon sjukt kul! Inte nig med det så har barnen blivit så bra vänner . Kul med kontakter och vänskap. 

Bilder helt utan ordning:


Nu ska jag jobba lite… (Mycket)…

I dag släpper vi datumet för Kbk hälsocamp 10, SOMMARENS HETASTE Om du jobbar med dig själv. 

Igår : Hade jag möte med lite återkoppling med Martina länk HÄR efter hennes FÖRSTA föreläsning NÅGONSIN som hon gjorde hos oss på KBK HÄlsocamp efter att hon varit deltagare och med i vår Kbk grupp på Facebook  ! Du e grym , vilken tjej, vilken story, vilken utveckling. Efter det blev det så klart lite kram och vänskaps pladder… #energi (boka in henne som föreläsare , ingen går ut oberörd )