Smärta

april 28, 2016 0 av Jess

Kl är 03.00 Jag är på Bosön och har förberett inför hälsocampet igår. Campet som startar i dag 28/4 kl 10. 

Jag väntar på läkarbesked  efter lunch   Eftersom proverna tagit sån tid att få fram. Smärtan är enorm i mina ljumskar höft rumpa som är inflammerad. Eftersom jag inte tål vissa läkemedel ville han inte skriva ut så starka doser innan proverna . Och jag lider… Jag biter ihop , bryter ihop , biter i hop, bryter ihop….. eftersom jag inte kan lyfta benet från marken så kan jag ute direkt gå. Eftersom jag knappt kan gå kan jag inte direkt ”träna” mer än att försöka gå. Det är så förnedrande och jobbigt. Jag har som sagt  JÄVLIGT ONT om jag över huvud taget yttrar mig om det . 

I skrivandes stund är det mitt i natten, tårarna sprutar. Och jag har lyckats sätta mig upp efter 45 min försök. Jag kommer att vara kvar under campet men tyvärr ej Kunna köra mina älskade träningspass som jag längtat efter och kämpat ihop. Men jag ska försöka så gott jag kan med sunt förnuft. Om inte annat ska jag cykla och röra mig i vatten för jag tror på rörelse inte ligga stilla . 

Jag är inte lat, jag kämpar alltid men nu går inte ens det. Hoppas läkaren kan ge mig något så jag kan gå över huvud taget . (det är på gränsen till att åka in akut, sist jag hade så här ”har haft den inflammationen 1 gg” fick jag ligga inne på sjukhusavd. (Med gåbord och böja!)

Men allt ska bli bra, bättre än någonsin och det vet jag 🙂