Smärta & att prata inför publik!

april 26, 2016 0 av Jess

Hej. Tisdag och på Torsdag har vi KBK Hälsocamp. Det känns fantastiskt men det känns även ”sådär” sämsta fysiken någonsin och inflammation i bäcken partiet som gör så ja JÄVLA ONT! Jag får alla provsvar på Tordag efter lunch då campet är i full gång. Men vet ni vad? Jag är även så JÄKLA glad att jag i alla fall kan ”gå” med smärtstillande så jag klarar campet. Efter helgen är jag sååå glad att jag ska till sjukgymnast och få bukt med allt. Jag är trots att det är tufft ibland . Så glaaaaad att jag tog bort min gastric banding  operation för jag kan och vet att jag klarar viktminskning och ändra beteenden utan .  När jag ”tänker till men ändå njuter  av  livet så minskar jag i vikt, nu ska bara rörelsen tillbaka. Jag skadade mig förut när jag körde på så hårt . Efter det har jag haft strul med pirriformis och bäcken. Så kickboxnings sprak förbud har jag 🙁 jag som älskar det passet. 

 

väntar och ser vad proverna visar. 

Ola ska med även detta camp
Vilka framsteg han gjort i sin utveckling. Så länge jag känt honom men i veckan hände något ”annat” . Han hittade massa frågetecken? Hittar man sina varför då smäller det. Ola och jag lärde känna varandra på Kbk hälsocamp 1 där vi blev väldigt goda vänner på avstånd. Jag hade aldrig haft den blekaste tanke på att vi kunde bli ett par men jag såg honom. 

Han känner verkligen mig som ingen annan. Kan passa på och säga att för att du finns som världens bästa vän och pojkvän!

  

Jag är riktigt taggad att få ställa mig mig längst fram och prata med Slejman och önska våra fantastiska deltagare välkommen till Kbk Hälsocamp 9 (2års jubileum) .

Det är helt makalöst fantastiskt att ÄNTLIGEN känna den känslan efter alla år av osäkerhet oro och dålig självkänsla.

 Jag övar och övar och en dag står jag på min egen föreläsning och pratar om ”vad som hände just mig och min story” ! Jag övar inte att prata så mkt men jag bygger upp en vana i mitt huvud och ser mig själv utifrån . Jag övar i min vardag när jag kommunicerar med människor, kommunikation som är så makalöst häftigt .

 Jag kan även nu passa på att berätta om vårt första camp som vi hittade på, idén kom från mig och slejmans fantasi, förutsättningar att nunna åka på ett träningsläger som VI kunde vara med på och som jag oss allt vi behövde. 

Det tog tid att planera för helt plötsligt hade vi bokat ett slott (slottet där Slejman var med och spelade in biggest Looser)  slottet var bokat utan klockren plan och utan deltagare haha KBK Hälsocamp 1 hade på Ekolsund slott  , det känns som jag utvecklats något enormt sedan detta . 

Inför talet vi skulle ha på slottstrappan skrev jag och Slejman små små ord som jag skulle våga säga när han pratade för jag klarade inte stå och prata inför folk (redovisade aldrig i skolan, vågade ej läsa högt då skolkade jag eller gick ut på toa. Ibland lyckades jag fly!) 

Jag vet i dag varför och vad som blockerade mig. Och jag kan hjälpa andra att lyckas övervinna . 

För 1 År sedan hade vi 1års jubileum och då nådde jag ett stort mål som jag satt några PR innan  min mentor Jaquline Gyllenberg satt och lyssnade. Jag var sååååå nervös att jag höll på att dö. Men vi planerade hur skulle lägga upp allt innan. Det funkade trots att hjärtat hoppade så det nästan syntes , svetten rann , jag vet ej vad jag sa efter åt och jag bröt ihop innan som ett barn med panik. Men sen stod jag där, pratade högt och vi filmade även det. SÅ SJUKT STORT för mig, små saker som vissa inte tänker på. Alla har sin story och sina varför , många jobbar oerhört hårt, utvecklas och når framgång utan att det SYNS! 

Vi ses ? // Jess