Torsdag=Vägdag!

april 21, 2016 0 av Jess

– ett halvt kilo! 

Helt okej med tanke på helgen med fina vänner vin , god mat, såser och tilltugg jag älskar att jag hittat mitt sätt @without.stress . Vattnet har varit sämre plus oregelbunden sömn .Och en hamburgare igår ! 

Jag är glad och vet ni varför ? Jag är MEDVETEN och lever ????? 


Min kropp mår dock ej så bra, jag har enorma smärtor i baken , bäcken , ljumskar , rygg och nedre delen av magen. Det har pågått en månad och jag envis som jag är … 
Jag tänker bara Der är övervikten – ner i vikt, träna bålstyrka, stärka kroppen, rörelse, motion osv. 

Men det går inte längre . Jag har så ont att jag ej kan gå eller knappt cykla. Jag kan ej bita ihop längre och det blir ej bättre av vila inte heller av rörelse pga smärtan. Bara jag slipper det onda. I morgon ska jag gå till en läkare och få ta prover. När jess klagar över smärta då kan jag lova att det är smärta…