Ge dig allt dvs gör INGET!

april 20, 2016 0 av Jess

Att bara göra INGENTING, då menar jag inte ligga och byta kanal framför tvn, scrolla på mobilen, titta på folk och störa sig eller planera middagen

Att sitta helt stilla eller gå , koppla bort alla måsten , människor, jobb, mail , media, mat, musik, träning, barn och aktiviteter.

Att lyfta blicken och se världen från ett annat håll, bort från allt och andas in… Känna andetaget fylla lungorna, känna kroppen, se molnen, iaktta träden och dess toppar, flaggorna som blåser, tegelstenarna på väggen, barren på marken , myran som kryper. Se dig själv från ett annat perspektiv. Gå utanför dig själv .

Att göra ingenting det betyder att göra ALLT! allt för just mig själv , att GE mig lugn och ro. Att GE mig vila är en gåva som många glömmer bort. Att ge mig den tiden några gånger i veckan kommer att ge mig fantastiska resultat och insikter.

Börja med en kvart…

Våga lyfta blicken och gör ingenting dvs ALLT för just dig, det är du värd!
Kram Jess