Vecka två -1,7kg

april 14, 2016 0 av Jess

Helt fantastiskt bra -1,7kg denna vecka och jag har mått så bra. Utan hets och massa måsten!
För vet ni vad? Jag är vuxen och får göra och äta precis vad jag vill???sunt förnuft, rörelse, sömn , rutin men även fika och god ren mat. Jag har hittat min väg nu och jag kan ju detta med kost. 
Mitt ”problem” sitter i att jag behöver väga mig framför någon 1gg i veckan som ser ? min våg och ger feedback på plats, jag behöver inget avancerad tjänst dom förr och slösa pengar på Viktväktarna , Itrim för jag har ju egen kunskap och erfarenhet samt är själv utbildad kostrådgivare. (Rekommenderar givetvis pt, dietist , psykolog, kostrådgivare, möten och träffar ABSOLUT! Men nu pratar jag om MIG och jag har haft det.) Jag behöver rutin och kontroll så vi har vägdag 1gg i veckan med pepp & där vi ventilerar känslan i kropp och knopp. Så nu väger jag och Ola oss 1 dag i veckan. 
Vågen visar bara en siffra och är inget man ska haka upp sig på, känslan och måtten är så klart viktigast!. 

Nu ser jag fram emot vecka 3 @without.stress (instagramkontot jag skapat med Ola för att peppa stötta, tänka och må bra utan stress. Vi får väl se om vi blottar det en dag 🙂 

Följ mig på instagram klicka HÄR @nevergiveupjess.se