3timmars energiboost

april 12, 2016 0 av Jess

I dag har jag haft en super mysig dag i solen efter ett intressant möte jag hade i Stockholm, det känns bra i magen och då går jag på den känslan. Efter mötet mötte jag min barndomsvän Annika eller snarare (tonårsvän 😉 super mysigt att ses. Vi lunchade och promenerade runt samt tog en fika i solen ”snart” ska dom få barn och det är Annikas fjärde (jag är inspirerad av alla mammor som har fler än två tre barn haha.) jag har fullt upp med två och dess aktiviteter.

 

 Jag och vattnet har blivit bästa vänner efter flera år haha ÄNTLIGEN!!!! jag får ont i huvudet så fort jag glömmer bort henne lilla vatten.

  
Nu: befinner jag mig på Östermalm och gör lite jobb,  jag väntar på mitt hjärta som jobbar på polisen i sthlm.. eftersom vi bor på landet så passar det perfekt att åka tillsammans hem. Jag ska försöka locka honom ut på en promenad (vilket inte är så svårt) innan mitt jobb men först ska jag sova någon timme. Jag jobbar tre nätter nu efter varandra. 

  

Ha det bra så länge. kram J