Påskveckan

mars 29, 2016 1 av Jess

 Spenderar jag i Skåne med Ola och ena sonen den största är i stugan uppe i Norrland och har fantastisk vinter, fiskar och åker skidor med min mamma och pappa medans vi strosar runt i solen, vid havet och stränderna . 

Havet får mig lugn, jag är uppvuxen på sjön, vid vatten och hav. Att gungad till sömns i fören på segelbåten som lutar och flyger igenom vågorna är det bästa jag vet!!!! Min mamma frågade alltid HUR KAN du ligga där inne när det blåser så och båten lutar som att den nästan ska välta ? Åh jag bara älskar det, somnade direkt både som barn, tonåring och vuxen. (Borde göra det oftare ni bara, släppa alla måsten och åka iväg med mamma och pappa i sommar är ett mål jag hittade nu.) lugnet i mig kommer även av att bara sitta och fiska i solen på vindstilla vatten  i en roddbåt uppe vid stugan vi har i Norrland ”lilla huset” med sjötomt även där …. Där hittar jag verkligen lugnet. Det lugnet måste jag hitta tillbaka till ibland för att få total hjärnvila har jag uppmärksammat nu när jag varit utbränd (sommar 2015)  

Skånes stränder och hav ger mig samma sorts lugn har jag märkt. Fast jag skulle behöva vara lite mer ensam mot vad jag var i Påsk. Oavsett så fick jag lugn även i påsk HELT fantastisk känsla i kroppen och när jag hittar lugnet kommer min kreativa sida fram. Visst är det fantastiskt vad man lära sig av sig själv varje dag. 

   

  Igår spenderade vi halva dagen vid vattnet, oavsett om det blåste så var det varmt och fantastiskt skönt, Leon älskar det lika mkt som jag. 
  

  Storebror fyllde tio år igår så vi tänkte så klart extra mkt på honom. 

   

    
   

Det blev en sväng och hälsade på Carolina Gynning och hennes mamma på i Ystad Gynning x2  när vi ändå var i trakten. Riktigt mysigt och inspirerande att se hennes stora tavlor. 

    

Påskmiddag blev det så klart med goda ägg, lax, sill mums.

Påskharen hittade även till Skåne .

  
    
    
   

  

   
   

Nu ska jag snart hem, uppladdad med massor av energi och lugn. 

Kram J