15% rabatt på alla behandlingar

mars 22, 2016 0 av Jess

På Torsdag ska jag på besök hos Sunshine Beauty studio igen LÄNGTAR! Nu har jag ett samarbete med dom och kan ge mina vänner/följare en fantastisk rabatt på hela 15% på alla behandlingar.

”att stanna upp, njuta av stunden, lugna sinnets stormar, lyssna på kroppen, njuta och bli ompysslad som en prinsessa eller prins Här kan du få dig den stunden!”

Sunshine Beauty Studio i Åkersberga inbjuder dig till att för en kort stund glömma dina bekymmer, slappna av och bryta dig loss från din normala livsrytm.

Dom har vi en trevlig atmosfär och professionalism, i två helt nya solarier med behaglig doftarom, svalkande vattendimma och därutöver många olika behandlingar, utbildningar. Du finner mer information under flikarna Behandlingar , Solarier och Utbildningar på www.sunshinebeauty.se

Hälsa från mig och använd min RABATTKOD: YesToLife vid bokning.