Bra beslut

mars 18, 2016 2 av Jess

Nu var tentan klar i alla fall trots stress. Jag klarar inte riktigt av press och måsten helt än efter min utmattning som jag åkte på förra året.

 Jag var nämligen sjuk i influensan när tentan skulle skrivas så den fick göras senare. Och så otroligt skönt att klara den i alla fall jag fick nämligen sitta nästan 6 timmar två gånger och skriva (fy fan haha) , delade upp provet i två omgångar för att jag har fortfarande svårt att förstå samt läsa under press efter min utmattning (tidspress) det var så många svarsalternativ som kunde vara rätt, fel,alla rätt, inget,rätt, osv eftersom livet är i mellan det är plugg , två jobb och mamma varannan vecka så blev allt förskjutet för mig. Jag klarade provet i dag och kurs 2 börjar nu på Lördag .

Allt var planerat och jag tänkte köra på men
förnuftet talade om för mig om att jag borde gå steg två i Juni istället. Min hälsa är trots allt viktigast och jag vill inte in i väggen igen. Bästa utbildningen www.theacademy.se i alla fall , så duktiga lärare , fina lokaler och roligt, så vill du plugga och lära dig massor om kroppen PLUGGA HÄÄÄÄR !!! #theacademyutb#lerningforlife #theacademymoment 

Tack för alla grattis, jag blir givetvis jätte glad och är super lättad men lite underligt att ingen läser texten till bilden.

 ….. Vågen far över mig jag känner mig som en sopa, svikare, dålig… Tänkte jag när  jag väl sitter där igår och hade tagit det svåra beslutet att vänta med mitt steg två i utbildningen som börjar nu på Lördag började gråta utan förvarning tårarna sprutade och känningarna av domningar i ansikte och händer… Givetvis pga  stress , men nu är jag på samma gång  så JÄVLA GLAD ATT JAG TOG ETT BESLUT FÖR MIG OCH MIN HÄLSA

Inget ska pressa mig. !! 

Hallå jag är inte sämst utan bäst och riktigt KLOK för jag ska inte in i väggen igen . Och jag SKA fullfölja kursen, att inse att utmattningsyndrom är allvarligt är svårt. 

Två veckor som varit har varit fokus barn  samt hitta på roliga , mysiga saker. Mello mys, matat fåglar, picknick , roadtrip till världens bästa Petra några rimmar bort. Vi fikade, pratade barnen lekte, vi grillade korv och hade helt enkelt en enkel skön dag som gav massa energi och totalt oplanerat . Love it. 

Jag älskar att kunna göra det jag vill och mår bra av.

  

Veckan som kommer blir ledig, fylld av ro i kropp och knopp. Träning och uppladdning. Skogspromenader, stanna upp och fånga in livet. Sen en liten semester runt påsk . 

Kram så länge