Veckans P

mars 7, 2016 0 av Jess

DSC05100

Frukosten Serverad och datorn går varm. I dag är en sån där Måndag igen och jag bara ÄLSKAR Måndagar.

Jag känner mig Lyckligt lottad som insett att jag ska och kan vara tacksam över såna saker som gemene man oftast gnäller över. Mitt liv har i alla fall blivit så mycket mer värdefullt när jag började vara tacksam över att jag har ett liv att leva, ” Alla har två liv! -Det andra livet började jag leva när jag insåg att jag bara har ett”  Jag läste dessa kloka rader på Magnus Hedmans instagram faktiskt -Länk HÄR

Havregrynsgröt, blåbär, lättmjölk, kanel
DSC05109

Perfekt kokt ägg, 6-7 min i storm kokande vatten

DSC05110

Så, vad händer denna veckan…

MINA BARN KOMMER HEM, veckan består av plugg, jobb, MAT och träning. Mina mål är att få i mig maten jag planerat, få en god natts/Dags sömn (jobbar två nätter), klara mitt prov, skissa på en tavla , få in fyra träningspass och vara den gosigaste mamman samt vara 100% fokuserad på träningarna samt i leken och inspirerande läxläsning med barnen. På söndag ska jag ge veckans resultat på vågen samt hur jag nått mina mål. 

Jag älskar att sätta veckomål för då har jag lättare att hålla motivationen uppe samt ORK att prestera och få in alla bitar som skapar balansen, jag har alltid ett större mål några månader framåt och det viktigaste målet 2-3 år framåt. Dag för dag är det bästa och det jag gillar bäst, att sätta upp en plan för dagen sedan utvärdera på kvällen. när alla dagar gått så har jag klarat veckan och kan utvärdera var det brustit eller när jag insåg saker i livet som gjorde att jag tog bra eller mindre bra beslut.IMG_3849.PNGIMG_3971.PNG

Kram och Hej så länge