Underbara varelse TACK

mars 7, 2016 1 av Jess

  Hej ! 

Vilken härlig dag, det blev jobb hemma  med denna utsikten , jag verkligen älskar tulpaner och ROSA. Det är många bollar i luften nu men inget jag påverkats av negativt , tvärt om och BARA roliga jobb.

  

Till middag blev det sallad för mig och mys med barnen efter det. Vi suktade efter Legoland… Det skulle vara så kul att åka dit någon gång . 
  

Efter maten spelade vi spel (barnmonopol) och dansade till schlager (på deras tid, dvs nu ”Bada nakna” osv och efterrätt serverades även till mig som som dom bestämt, favoriten jordgubbar med vaniljkvarg . MUSM! Det är verkligen vardagslyx. 

  

I dag kom ett brev på posten av en läsare. Så himla kul och jag blev sååååå glad. Jag vet inte hur jag ska kunna tacka . Hon skrev att hon gillar det jag gör och att jag ska fortsätta göra allt jag brinner för. Känner mig speciell. 

Så super gulligt, hon hade köpt lite olika matchande smycken till mig och mina naglar . Två långa halsband och två söta armband . 

Jag är så GLAD och tacksam. Jag kör på, dvs på mitt vis. TACK !  

Nu ska jag somna bredvid killarna . 

Kram kram