Hej finisar

mars 6, 2016 4 av Jess

Vilken kväll det blev innan jobbet i går. Film och mys. Jag jobbar natt i helgen det känns helt okej efter så lång ledighet. Det bästa med att jobba natt är att jag har såååå mkt tid att göra annat som att sköta mitt eget företag samt njuta av vardagen dragtid.  

   
Jag känner att jag börjar hitta balansen nu, jag börjar till och med ladda upp min systemkamera för att fota mer till hemsidan och när skissblocket åker fram , då har lugnet hittat hem i Jess.   

   

 Instagram @yestolife.atelje ska jag fylla med målningar i mån om tid. Sen ska jag öppna det på riktigt. Jag ska bara handla hem stativ , dukar och färger innan jag startar på riktigt.

I morgon innan jag lägger mig efter jobbet ska jag till Sunshine Beauty studio För att få naglarna fixade, kameran åker med dit. Länk här: Sunshine Beauty  

 
För övrigt så har veckan bestått av plugg, motion, jobb och VILA. Jag har även haft tid med Ola och träffat lite vänner .  

   

  

  
måndag kommer äntligen mina älskade barn hem igen, då ska jag vara den bästa mamman dom kan få. Mums vad jag saknar att pussa på dom .  

 
Kramar och hoppas vi ses