Sunshine Beauty

mars 3, 2016 0 av Jess

I veckan fick jag mina fransar fixade på Sunshine Beauty (klicka på namnet för att komma till hemsidan)  bästa tjejerna jobbar där, det är snyggt och fräscha lokaler. Gästvänligt och behandlingarna är gjorda med talang och kvalite.

  

För mig betyder det jätte mycket att känna mig fin att slippa sminka mig och hur skönt som helst att vakna och bara kunna gå på fest haha. Nä skämt och sido man ska inte behöva fixa trixa och lägga massa pengar på diverse skönhets produkter och behandlingar för att känna sig fin, FIN är du inifrån!

Fast jag VILL verkligen göra detta och känner hur det ”spritter” i mig när jag har mina fransar och naglar . Det är skönt för mig att i vuxen ålder få vara lite tokigt tjejig efter att ha varit hockey, sport tjej , händig, teknisk, stor och stabil hela livet. Det är inte bara att ha dessa skönheter på sig utan det viktigaste för mig är nästan tiden att få känna sig ompysslad som en prinsessa. Att få gå dit och bara ligga och blunda i 2 timmar , sova lite och bli omhändertagen eller sitta och prata tjejsnack när naglarna blir vakta med fina konstverk. Jag som även inte använder så mkt smycken lägger hellre ner tid på naglarna. 

Ja det vet ju ni som går till frisören eller massören det är så skönt att bli ompysslad.

Hälsa från mig om du går dit , jag rekommenderar dom varmt.