Att hitta en jämn nivå

februari 29, 2016 4 av Jess

Det har varit svårt att hitta en jämn nivå en balans med kosten efter operationen som gjorde mig NORMAL i magen. (Jag tig bort min gastricbanding operation som jag gjorde år 2004 -sämsta jag satt in i min kropp ) 

Att LÄRA mig  äta och leva är den bästa investeringen tror jag  , inga operationer . Operera hjärnan är nog bäst, då menar jag ej kirurgiskt ingrepp utan att styra om , justera , mecka om tankar , hets, beroenden, gamla blockeringar mm. Det finns så mkt saker man varit med om som ger resultat på andra sätt tex fysiska . 

Nå väl jag ska sluta babbla, dit jag vill komma är att det varit jäkla meck att hitta MIN balans . Det hjälper inte att det varit mycket ”i livet samtidigt” jag blir sjuk varje gång jag börjar träna men jag vet ju varför. Bara köra på och komma över trösklarna . Att få kroppen fatta vart jag vill. För nu vill jag leva, andas , äta , må, njuta, älska, leka, busa, sova, uppleva, lära och vara tacksam. 

Mina inlägg är ej genomtänkta eller uppstrukturerade. Sån är jag.

 Jag vill ha det så och gör precis som jag vill. När jag låter folk lägger sig i för mkt jobbar jag tvärt om ( sån är jag) jag ska jobba på mitt sätt 🙂 dvs framåt.  
 
Puss!