Ett besök…

februari 18, 2016 1 av Jess

Jag och Slejman var på Bosön med KBKHÄLSOCAMP (klicka HÄR för att komma till hemsidan) som vi anordnar tillsammans. Åh det ska bli så roligt att vara där , det passar oss klockrent vi har ”hittat hem” kan man säga , vi jobbar för folkhälsan och ALLA ska kunna vara med på våra camper. 

Dagen försvann fort och vi hade massor med toppen möten och campet börjar bli komplett med allt vad det innebär.  Det känns fantastiskt skönt att äntligen ha kommit så långt i oss själva att vi vet vart vi har varandra samt vet vad vi vill ha för Kbk genom att bara läsa varandras blickar . Både jag och min kollega hoppade nästan av glädje under möter. Haha.

  

Se en video och intervju från förra året klicka  HÄR 

Skapat av Tanja Dyredand som var med på Campen som journalist men höll även föreläsning och en yoga klass. 

    
    
 
För övrigt har är jag inne i en vecka full av arbete , givetvis går jag och blir förkyld då med . Men jag var ledig hela förra veckan (från natt jobb) och njöt med mina barn och träffade min gudson så jag är lycklig oavsett lite mer jobb än vanligt och följer jag min plan går allt kanon. Vissa veckor är det mer än andra och så är ju livet. 

Jag försöker planera veckan som kommer varje söndag , möten, träning, läxor, kost, vila, sömn, soffhäng, matlagning, kompisar besök mm. För att ha en plan och vara effektiv men även VILA!   

  Så stor och fin kille Lilla A , tänk att jag tog emot dig när du föddes tiden går så fort . Sötnos , stolt att få vara din gudmor och ta del av ditt liv.   

Bara massa bus! 
   Mysig frukost med min favorit . 

 Mycket extra kärlek denna vecka 14/2 all hjärtans dag . 

  
    
    

Stolt mamma på alla HJÄRTANS  dag OCH alla andra dagar så klart. Jag Älskar er så hjärtat hoppar dubbelt i bland min lilla L min bus och teaterApa, du är klok och envis, jag älskar när du tjattrar hål i mitt huvud, du är så varm, kärleksfull och dina pussar får jag ej nog av . Jag är så glad att du är du älskling. Stora L min varma , ödmjuka och omtänksamma pojke din humor är rolig och våra samtal kan vara riktigt djupa. Klok och duktig på så mkt, bus hitta på hyss och att rita är DU och jag i ett nötskal 🙂 ditt hjärta är det största som finns. Jag är stolt över dig mitt hjärtegull. blod är tjockare än vatten , ni kommer alltid vara mina hjältar små som stora . #kärlek
 

     

Fina överraskningar. 
   

  

Fotbolls match premiär för Ola i Sthlm . Så kul att se din utveckling som person. 

   
    

Fantastisk promenad hem, blå himmel, det biter i kinderna och knarrar under fötterna.  

 Kvällspromenad , Jahapp hundrafemtiotvå minusgrader brrrrrr det biter i kinderna och alla hårstrån blev is haha cold in Sweden . 

 Puss och kram