En mini tripp

januari 25, 2016 0 av Jess

 

Att ladda upp med en minitripp till Skåne kändes välbehövlig i slutet av förra veckan efter läkarbesök, hög feber och yrsel .

Jag längtar så tills i kväll då barnen kommer hem och myser me mig. Helgen har varit toppen bra men nästdukarna har hängt med överallt, att få vila och sova på soffan mitt på dagen kallar jag lyx. jag har förvisso sovit hela veckan men nu var det inte pga av feber utan för att jag ville.

”Jag och Ola rymde från Sthlm ! Efter feber en hel vecka riktigt sjuk.. efter läkarbesök och något fel på balansen , fick jag skjuta på min tenta. Det fick blev en flygtur till Skåne  tidigt som bara den i Tordags, vaknade 03,00 på natten för att åka.. Det blir en minisemester för att kurera mig och bara ta det lugnt , vila från allt jobb och skola en hel helg utan hets. Frukost blev smoothie och ägg nu ska jag vingla ut och få frisk kall luft.”

Snöig & snorig promenad , skönt och gott med ett mellanmål , Ola sprang 7Km och jag gick halva.

Det bar iväg på mysig köttsoppa lunch på i Vismalövs bagarstuga. Såååå mysigt ställe med massor & mums men vi kunde faktiskt hålla tassarna ifrån KAKBUFFÉN som var enorm, otroligt vackert och säkert god.

  
  Vi landade för några timmar sedan och är hemma i Sthlm igen jag längtar så mkt till i eftermiddag då jag kan hämta barnen och bara somna med dom på varsin arm senare i kväll. Helgen har varit bra. Skönt att ”komma bort” lite precis när man behöver det som bäst veckans planering är satt jag ska röra på mig , sova , äta, skratta och lära !