Feber

januari 20, 2016 2 av Jess

Jag fortsätter att ha feber… usch helt matt i kroppen och knoppen , sover konstant.

”Men vad gör det? , jag lever & lär!”

Startade dagen med denna söta lilla frukost.. Matsuget har inte varit så mäktigt. 

   

Jag har tenta i morgon som jag ej kunnat läst något till, varje gång jag läser så somnar jag av utmattning (vilket började stressa mig lite igår )… men icke sa nicke, jag vet att jag är stress känslig så no no den ska inte få bita i mig !

Eftersom det inte är något jag kan påverka så är det bara att hänga med i feberträsket… jag försöker kroppen sköta det själv och sover när den vill sova, jag tar även inte så mkt febernedsättande eftersom febern fyller en funktion i immunförsvaret. Det är bättre att sova och yra lite om den inte är över 39,5-40 grader på mig , just nu ligger jag på straxt under.

I går kollade jag lite på svenska serien ”Modus” , jag har haft maraton i den och sett alla avsnitt på kort tid och nu har jag ett kvar… det kanske blir soffan och lite tv i kväll med te, tända ljus och hallon . Jag kollar ju aldrig på tv och serier men denna gillar jag stenhårt. kanske för att jag förknippar den till något jag haft en inblick i tidigare i mitt liv.   

   
 
Middag, kyckling med grönsaker och keso (igår)

Kvällis: framför filmen hallon , blandad keso och vaniljkvarg toppat med mandel och kokos.

  
Nu ska jag vila lite till innan jag  jag läser lite .

kram på er och kul att ni kommenterar lite igen, lite feedback (fast jag endast bloggar för min skull så är det roligt 🙂 jag ska försöka bli bättre på att svara på alla kommentarer.

 

kram från sjuklingen (febrig från igår)