The Academy dag 4-6

januari 19, 2016 0 av Jess

Fantastisk avslutning på teoretiskgrundkurs , jag är så glad över att ha gått första steget av 5. 

Vi har gått igenom flera muskler, andning, träningslära kondition ,rörelseplan , fysiologi rörlighetsträning , gravidträning , träning för seniorer och mycket mycket mera .

  
Försöker hänga med på musklanatomi , haha    

     

  Lunch: biffar sallad och keso  
Lyssna lära lära lära. 

 

Mysig avslutning , trots att jag nös konstant sista tre timmarna och näsan var som en kran.
   
 En glad Slejman som hämtade sitt intyg , tjohooo.

  
Vi fick ett intyg på vad vi läst dessa veckor, nu gäller det bara att klara tentan för att fortsätta utb. Jag var som sagt glad ändå . För jag vågade mig hit och har lärt mig massor redan. 

Super bra lärare och lokaler. Klassen var toppen och alla kände sig hemma hela tiden. Det var inget problem att få i mig alla mellanmål för alla åt hela tiden och massor av raster hade vi. 
 
   
   

   
  


 I dag känner jag mig riktigt sjuk feber , tjock i näsan och halsont. jag har sovit som en stock , igår sov jag flera gånger mitt på dagen med min son. Hela natten och länge i morse. Jag hann vakna igår kväll och preppa lite matlådor.   
  Preppa matlådor passar inte alla. Jag gillar att laga ny mat varje dag, men för att underlätta och inte skylla på tidsbrist så finns det alltid. Detta tillagades igår på 45 min , nu sparar jag både tid och risk att göra dåliga val i vardagen. Detta är kyckling stekt på låg värme i kokosfett/färska kryddor/ en skvätt ostronsås/ vatten , champinjoner ,broccoli, lök, bambuskott , paprika , chili 

I morse sov jag till halv 11 blev det en frukost/fm mellis bastant smoothie hallon, havregryn, banan, kvarg, ägg, lättmjölk, avokado, vaniljpulver . Jag orkar knappt hela . Nu kan jag plugga någon timme innan jag somnar igen? mat och rörlighet ska jag få in i dag oavsett..