Balanserad vardag med inslag av…

januari 14, 2016 1 av Jess

Veckan har bestått av jobb natt som dag , sova och plugga har tiden inte räkt till. 

Dessutom mamma vecka så full fokus på barnen när dom inte varit i skola så klart.

   Mmmmmm bästa starten frukost samma för alla ??? och lilla L bara älskar den med. 

Mitt företag byter namn till YesToLife det känns riktigt bra faktiskt . Yes(jess)to life , ja ni fattar. Jag kommer att jobba på min föreläsning , jobba med mig själv till att börja med men har även fåtal kunder under tiden.  Jag lägger ner mkt tid i det jag pysslar med så jag väljer noga vad jag tar mig för. Det handlar om , livvstil , kost, motivation , coachning , kläder , hälsocamper , evenemang , träning mm mm . Hälsa helt enkelt. 
    
Rörelseträninghemma i går med världens träningsvärk , kul att träna saker när jag förstår syftet.
    
Nattjobb och mellis, promenad med Ola i snöstorm .

   
Wokat äpple måste testas om det inte redan är gjort.

Värn äpple på låg värme i en klick kokosfett . När äppelbitarna blir mjuka lägg upp på fat , servera med keso och kanel. Toppen som mellanmål . Och GOTT!

Just nu:  sitter jag på biblioteket och pluggar. Pluggar för fullt i dag i morgon är det skola igen. 

Planerna avlöser varandra med 2 jobb 3 projekt, skola och givetvis vara mamma på samma gång som är det är viktigast på plats nr 1 delat med mitt största projekt ”JAG” .

Jag försöker hålla en balans utan att påverkas av stress.. Jag tar ej på mig eller lägger tid på något oviktigt och skapar inga måsten. Jag vet att stressen (hade utmattningsyndrom i somras) den ligger och gnor bakom mig men jag ska vinna genom att strukturera upp och ej pressa mig för hårt. Sömnen, träningen och kosten är otroligt viktig.

Just nu är muskler , benbitar , senor, funktion, leder, celler, extension, dynamisk , koncentriskt En salig röra att få till i min lilla knopp… Inte hur saker fungerar utan vad allt heter

 

Njut av livet på bästa sätt, vet du inte hur eller varför. Ta reda på det eller be om hjälp.