Dag 1 The Academy

januari 8, 2016 5 av Jess

Dagen startade spännande. 

Jag vaknade av klockan jag ställt alldeles för tidigt med flit. Däremot grät grät jag och vaknade ur en riktigt hemsk dröm , usch den var så hemsk att jag var tvungen att gå upp och tvätta ansiktet för att förstå att jag drömt och så att jag skulle vakna.   

Jag åkte till Sthlm lite tidigare för att möta Slejman innan skolan, det var bara att sätta sig och mala igenom skelettet. Jag fokuserade mer på att tänka hur dagen skulle bli. 

Vilka lärare? Klasskamrater? 

    

Slejman kom och vi käkade lunch samt planerade kommande KBK projekt som kommer bli sååååååååå BÄST! Vi jobbar alltid med proffs så det kan inte bli annat 🙂 

Längtar faktiskt efter denna långa paus och återhämtnings period. 

Här är vi sjukt nervösa precis innan vi skulle in , givetvis så kom vi inte så tidigt som vi borde…

  

Alla var där och hade hälsat på varandra . Tuffa människor av alla olika slag. Yngre, äldre ,elitidrottare, fd elit spelare , instruktörer ,ekonomer, receptionister på gym, kock osv osvfrån halva Sverige killar och tjejer. Alla höll på med idrott mer intensivt än mig men ingen höll på med det jag gör… 

    

Presentation av utbildningen och av lärare sen kom det….

Presentationen av oss..

”Ni kan säga vart ni bor , jobbar med tränar osv ”! 

Det är det jag alltid haft problem med , jag har arbetat med det några år nu. ”Att prata inför folk” har varit det jobbigaste jag vet om det inte är teater jag spelat.

Men jag visste redan vad som skulle hända denna gång 🙂 

Och jag njuter av det. 

Mitt hjärta börjar pumpa så fort jag hörde order ”presentation” , blicken flackar , pulsen är så hög så att det nästan syns utanpå , svettningar far igenom kroppen .

 Jag vet att det kommer ge mig något bra (jag är bara utanför min comfortzone och det är DÄR jag utvecklas.) helt fantastiskt. 

Bara att öva öva öva på svåra saker.

Jag pratade galant , stammade inte och det var en fantastisk känsla att ”vinna igen” , hade det varit för några år sedan hade jag ”gått på toa” . Slejman sa att jag lät normal och pratade högt (inte som musen han hade med sig på förta hälsocampen haha).

Min livvstilsförändring är det bästa jag gör och kommer att göra i hela mitt liv och jag är sååååå glad att kunna sitta och LÄRA MIG saker igen efter att ha varit full av gamla minnen och blockeringar. (Jag har jobbat bort massor under två års tid.)

  

Slejman fullt fokus! 

Läraren HASSE är fantastisk, både rolig och kunnig. Jag har hängt med hela tiden och när någon håller folkets fokus hela tiden är man grym på att lära ut och kommunicera.

Jag ser fram emot morgondagen. 

I dag har vi lärt oss skelett/ latin , leder mm

    

Nu ska jag varva ner, fixa matlådor tänka på annat så att allt går in och SOOOOVA  så klart.

Kram kram  jag är såååå GLAD