Inför skolstart

januari 7, 2016 0 av Jess

Jag sitter här i sängenefter nattjobbet och pluggar (hallå?hur gör man ;)?

Jag ska börja skolan i morgon det känns i magen i dag, som första skoldagen i 1a klass hehe!


 

Jag och min kollega/ vän ska läsa tillsammans och det känns väldigt bra då vu ligger på samma nivå haha. 

  Slejman Karadag och jag jobbar som inspiratörer samt med våra egna liv , att bygga en livvstil och ”förändra oss inifrån” och ut. Tillsammans driver även KBK HÄLSOCAMP i hop och anordnar Sveriges (första hälsocamp som jobbar inifrån och ut med ALLA människor främst OSS själva som även skapar camperna och deltar som våra egna deltagare i alla moment . 

Vi har fått den stora äran att utbilda oss via The Academy The Academy och kommer nu att gå hela deras utbildning.

Jag utbildar mig för MIN egen skull (som med alla projekt jag tar mig för så ger det mig något.) jag vill lära mig mer om kroppen och dess funktioner .

 Jag ska bli mitt bästa JAG och fortsätta inspirera andra till att bli sitt. 

Jag är (kan man tycka) inte den typ av människa som ”ska gå” en pt utbildning ”som ser ut som jag gör” (tjock och orörlig) och inte är klar ned min egen hälsoresa eller rott i land med min livvstilsförändring . 

Exakt just därför ska jag gå denna utbildning för att VISA att det är viktigt och bra för alla människor att lära sig från grunden . 

Jag har lovat The Academy  att blogga dagligen om hur utbildningen går.

Du kommer att få läsa mina tankar , se bilder och känna mina känslor . 

Just nu mår jag nästan illa för jag kan bara ett av alla skelett delar på latin … Detta blir tufft. Följ med mig här. Ses i morgon .