Första veckan 

januari 7, 2016 0 av Jess

Efter nyårsafton har gått, fantastiskt skönt med nytt år känner jag . 

Förra året var helt galet bra för mig trots att det även var det värsta , jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv , företag , stress, barn , ekonomi, känslor, hjärnan , kost , tankar och beteenden. 

Nya året firades in med barnskumpa och Bingolotto . Det kändes perfekt med ett lugn sista timmarna av året. 

Förjande dagar har jag haft besöka och ont i ryggen , det kom nog efter massor av jobb. Lite sömn och pulka åken ner i backen . 

Jag har även otroligt ont i foten . Jag kom även på att det måste vara mina vinterskor haha . Haltar några dagar sen hoppas jag att det går över.  


Maten maten maten . Ja vad ska man säga . Den är bra men jag ser klart och tydligt mena beteende störningar vad det gäller mat. Jag ser att lär jag mig inte vad som är bra mat för min kropp nu så kan det gå utför fortare än kvickt . 

Sömn är en stor bov i mitt liv. Jag har haft lite problem med den över jul och nyår men annars har det gått oförskämt bra. Jag lyssnar på kroppen och dess signaler . 

Jag ska aldrig mer utsätta mig för utmattning så jag är försiktig. 

I morgon börjar jag i SKOLAN!!! 

Läs nästa inlägg….