Mitt År 2015

december 31, 2015 3 av Jess

2015 ett av dom bästa och jobbigaste åren jag varit med om, det blev verkligen mitt år och jag är så oerhört tacksam och stolt över allt jag skapat och tagit mig igenom även detta år, jag har lärt mig så oerhört mycket om mig själv och människor i allmänhet.    
Jag fortsatte med mina och min kollega och vän Slejman Karadags KÖRBARAKÖÖR och våra KBK Hälsocamper, alla människor jag mött via våra camper är fantastiska några har blivit mina privata vänner för livet . Jag är stolt över dom allihopa oavsett historia bakom deltagare , föreläsare , tränare och oerhört tacksam att få ta del av något så fantastiskt. Mer jobb för folkhälsan blir det . KBK flyttade med egen begäran från fantastiska EKolsundsslott till Wenngars Slott och uppdaterade till bättre träningsmöjligheter där körde vi 3 stycken camper i år av grym kvalité WOW vilka föreläsningar , efter dessa en liten paus för planering av kbk och fortsatt personlig utveckling. 

    
    
    
    
    
    
 
 Efter en skada som EJ var artros som misstänktes hade jag under 2015 gått upp ca 15kg av dom -50kg jag gick ner. En piss i rymden om jag blickar tillbaka på mitt år…  

  

  

 Jag fick äran att vara med i en bok där jag blottade min hemligaste tyngsta story som blev ett kapitel i boken ”Den yttre gränsen”skriven av Patrik Tell . Meningen var att skriva en sida men det blev ett kapitel och boken blev försenad, vi letade långt in i hjärtat och nystade ut år och datum som jag hade glömt och förträngt.   

 
 Jag har lärt mig massor som egen företagare och gjort massor av projekt . Mina klienter jag tagit mig för har förändrat sina liv. Jag har träffat fantastiska entreprenörer och haft riktigt roliga samarbeten med människor från hela Sverige stora som små.  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

Jag och Slejman fick utbilda oss till Bungypumpinstruktörer, med fantastiska Anita Bergström.  

   

Jag har hela året haft min mentor Jaquline som lär mig att bli mitt bästa jag med att ge mig nycklar och jobba med hjärnan. Hon är det bästa som hänt mig och min stora inspiration. Tacksam över att hon har ”koll på mig” hon slår mig med stekpannan i skallen om jag inte förstår.   

I somras så åkte jag på något väntat.. Jag fick utmattningsyndrom efter så långvarig inre stress (postraumatisk stress) och samtidigt gick jag igenom en jobbig separation och flytt. Konstanta domningar i armar, yrsel och jag kunde ej göra saker som jag tidigare kunnat jag tappade tex kassarna flera gånger på väg hem från affären och led av sömnsvårigheter samt svår ångest. 
Jag återupptog kontakten med min samtalsterapeut som jag kontaktat 2014 när jag började förändra livet (bästa jag gjort alla borde prata med någon) jag accepterade läget och såg min kropp som något fantastiskt . Jag blev sjukskriven ett tag , sa ifrån mig alla uppdrag och gjorde inget förutom att börja röra mig samt lyssnade aktivt på fåglar i skogen och vinden som blåste i träden. Repade mig bra med motion och sömn.  Samt hade en lång semester uppe i mitt paradis Norrland .     
Jag fick den finaste gåvan man kan få efter sina egna barn (som finns i mitt liv jämt och jag älskar mer än något annat) 

  jag fick vara med på en förlossning och se min finaste gudson födas till världen .  

 

Jag opererade även bort en gammal magsäcksoperationi år  från min mage som jag gjorde år 2004 operationen heter gastric banding och hjälpte mig inte ett dugg, det var så skönt att ta bort den och säga till läkarna att jag ska klara min livvstilsförändring UTAN överviktskirurgi. För det går om man vill. Jag tog hjälp med kost och träning av Micael Angress, som jag även fortsätter att jobba med under 2016.  

   

Ola och jag träffades för några år sedan och blev mkt mkt goda vänner , vi växte/växer  bredvid varandra och utvecklades hela tiden. Det var inte en tanke på att det skulle utveckla mer än vändkap. Vi trivs med varandra ❤️ jag är glad att du finns vid min sida och vet allt om mig. Kärlek.

  


 Jag har även återupptagit mitt skissblock  , det brukar komma fram när lugnet finns i kroppen .

   År 2016 kommer jag att utbilda mig med The Academy jag går utbildningen som VIP elev jag går hela utbildningen som innebär Teoretisk grundutbildning, Lic. träningsinstruktör, Lic Personlig tränare, Lic Kostrådgivare , Hälsoinfrmatör.  
 Planerna för KBK är under full gång samt mitt eget företag Nevergiveupjess Kost & Motivation även mitt och Alexandras nystartade Curvacilicous Beachweare by Jess & Alex som startade lite smått i slutet av 2015 och har premiär för beställning av fantastiska skräddarsydda badkläder för storvuxna kvinnor (även alla storlekar) . Jag är så  tacksam.

   

 Det finns otroligt mkt mera jag gjort och kan skriva om men nu orkar jag inte rabbla mer 🙂 jag är närmre mina mål varje dag . All kärlek till er

Följ ditt hjärta.