Förändringen startar inuti

december 26, 2015 1 av Jess

 

 Jag ser inte en förändring i kilon som det viktigaste i min personliga utveckling, jag känner att vikt hetsen inte är något för mig . Oftast beror en övervikt på andra saker i grunden än vad vi stoppar i munnen . För alla vet redan ”någorlunda ” vad som är bra och dåligt men alla vet ej sina grundproblem och det vill jag lyfta fram i mitt arbete runt förändring.

 Som ni säkert sett och kanske undrat ”varför” så har jag ej gått ner allt jag vill i vikt än. 
När jag gick ner 50kg gick jag upp lite vilket var ganska väntat , samt helt & hållet naturligt efter en överansträngd kropp och knopp som tränade överdrivet med okunskap och jobbade samtidigt stenhårt med mitt JAG & låsen runt mitt hjärta. 

Kroppen sa stopp mentalt och påverkade även min fysik . 

Men jag har från dag ett alltid sagt att jag arbetar jag INIFRÅN OCH UT dvs förstå, lossa knutar runt hjärtat, förändra beteenden. 

DIT JAG VILL KOMMA med denna bild i dag ÄR : att jag givetvis ser en ”liten” viktskillnad på dessa bilder men det VIKTIGASTE är att jag ser hur dåligt jag mådde mentalt på vänster bild och jag ser min utveckling, jag ser hur sorgen i mitt hjärta är borta, jag ser att mina ögon är så gott som smärtfria och jag ser liv igen på bilden från julafton 2015  och jag förstår.

År 2015 har varit det jobbigaste och bästa året i mitt liv, trots att det ej syns fysiskt så känns det bannemig mentalt från topp till tå. Jag är starkare än någonsin och kommer att klara allt jag tar mig för.
STOLT STOLT STOLT… Jag är sån jääääkla bit på väg. 
Jag förstår mina VARFÖR och arbetar steg för steg upp i pyramiden = lycka och inre lugn, harmoni, självkänsla, beslut .

Jag ökar nu, jag lär mig nya saker varje dag och jag älskar att LEVA nu har jag koll och ligger på mitt trappsteg ”Där det är att GÖRA & öva!”