Veckans utmaning

december 15, 2015 0 av Jess

 Hej Bloggen ! 

Förra veckan blev det massvis av mat , jag hade full uppmärksamhet på planeringen att få till mina måltider . Det har gått bra och jag är nöjd. 

En vän försvann ut mitt liv vilket gjorde mig mkt ledsen fast ändå mkt klokare . Jag inser att människan är ett djur och vissa är ufon som jag inte förstår mig på. 

Jag har lärt mig att inte hänga mig fast på negativ energi . Jag suger in det positiva kontakten gav mig, hennes förlust och önskar lycka till med allt. Det var antagligen inte på riktigt för henne som för mig.

Imitt hjärta så är en riktig ”äkta vän” någon jag ej behöver se eller prata med varje dag. Jag behöver ej se allt personen gör i livet på jobb , fritid , och framförallt inte kommentera dess statusuppdateringar och massa skit. Jag vet att hon/han finns där och min dörr står alltid öppen. Mina vänner ska vara tacksamma över att  jag finns för dom lika tacksamma som jag är över dom. 

Jag känner mig tryggare i mig själv än någonsin , kan ta smällar och se anledningarna. Lär mig av allt och det är otroligt intressant . 

    
    

Efter toppen mat och massa jobb så åkte jag på en bacillusk så jag fick akut magsjuka!!! 

Kräktes ca 6timmar konstant och bodde på toan. Som tur är går sånt över fort och 48h kurerade jag mig.

  

Dessa blommor var insmugna på mitt köksbord en morgon när jag sov samt en (stor som ett as) förpackning  10 kg tvättmedel sen drog han till Skåne ! Haha kärlek! 

Jag firade det med gröt dagen efter magsjukan. 

  

 Coach mykey var på mig direkt … Fy fan mitt gamla jag hade ätit chips inte broccoli . Nå väl det gav mig energi .

VARNING FÖR BILDBOMB  
   

Pepparkakor dekorerade med barnen.. 

    

Mellanmål på vift… Ägg! 
    
  

Kyckling matlagning Samt matlådor fixas .

Gott gott! 

  

Favorit mellanmålet är givetvis kalkon, paprika och avokado rullar.

Gröten består av havregryn , mandelsmör , blåbär och kanel . 

    
  

Taco kväll hos barnens pappa i Fredags med deras ena faster och kusin . Mm så gott! 

  

Äpple med mandelsmör och kanel.

Min och Olas påhittade chiliconcarne är gryyyym! 

   

   
   

Nu är äntligen mina älskade barn hemma igen , det blir träning på dagarna och annat mys på kvällarna denna veckan. 

Igår blev det en promenad i kylan , nu väntar jag bara på snön som ska ösa ner över oss. Jag vill ha snö som glittrar ljust , knarr under fötterna och kyla som biter i mina goa kinder så klart. 

  
  

I dag blev det en hel del jobb med mitt kommande projekt som är makalöst roligt. 

Det är oerhört kul att känna orken igen och att jag kan titta tillbaka och se stegen jag tar mig framåt och uppåt hela tiden. I somras var jag så utmattad att jag fick sjukskriva mig akut pga utbrändhet som kom efter mkt slit med min personliga utveckling . Jag kunde helt plötsligt inte göra saker jag alltid kunnat så som planera, strukturera upp , glömde viktiga saker, kunde inte ringa till jobbet och sjukskriva mig som att bära kassar från centrum utan att tappa dom av svaghet eller nått så lätt som att sova. 

Givetvis lyssnade jag på kroppen och blir fascinerad av signalerna . Häftigt ! Jag lärde mig även att man kan bli sjuk av stress. 

Idag tar jag mig tillbaka riktigt bra. Tacksam över att ha min mentor Jaquline vid min sida . 

Jag ser fram emot att komma närmare mina drömmar , jag ser vad som kommer längre fram och njuter av varje steg jag tar ditåt.