Äta bör man annars…

december 8, 2015 0 av Jess

Dör man, så sant .

I dag blev det lite sovmorgon för tur är väl det. Lite senare på dagen fick jag höra att jag fått en extra natt att jobba så jag hoppade på de tåget. 

Till frukost blev det en fantastiskt god äggröra med tomat och avokado . Mums

Vill man lyxa tills det lite passar skinka eller kalkonstrimlor fin fint.. 

Jag gjorde på två ägg och två vitor , tomat och lök samt kryddor. 
Mellanmål , äpple och mandelsmör. Givetvis kanel på. Sätter man äpple klyftorna i micron en stund smakar det äppelpaj . Testa  


Under dagen blev det en gnutta sol på näsan sen har jag fått  några toppen roliga erbjudanden som jag ska börja slipa på. Håll utkik för lite info kommer en annan dag. Det handlar om design att göra … Äntligen . 

Lunch blev lax och räkor sååååå gott. Äta äta äta.
 
  

Ja men då va det dags igen MELLANMÅL vilken lyx va? Kalkon, paprika, avokado- rullar! 
  

 
Efter träning med Ola (sjukt jobbigt i dag) blev det middag , godaste chiliconcarnen , så lätt så gott. 

Spetsad med denna . 

 
Nu blir det vila och nattjobb , i natt fick jag hoppa in extra . Det blir en tung vecka med 5 nätter 2 utöver mitt schemat . Passar på när barnen är hos sin pappa så kan vi myyyyyysa sen . Saknar dom enormt mina hjärtan . 

Kram på er tack för all pepp. Det känns fortfarande fantastiskt bra. Nu laddar jag mentalt för många nätter. Jag är väldigt känslig nu efter min utmattning , speciellt för stress och att vara vaken nattetid stressar kroppen rätt så bra. 

Jag ser fram emot mitt projekt… Wihiiii lycka!