4 Comments

 • Stina J skriver:

  Åh du är så inspirerande Jess , jag tvivlar inte en sekund på dig kloka kvinna .

 • Linda skriver:

  Jag äter oftast inger mellanmål. Men det är föe att jag inte tänker på det om jag ska vara ärlig. Är jag hungrig äter jag dock nåt och det är ofta typ nijes proteinpudding eller så. Hur äter su nu? Räknar du kalorier eller äter på känsla eller nåt annat? Kramar!

  • Jess skriver:

   Du e grym vännen , fantastiska resultat . Den puddingen e sjukt god… Den ska jag äta när de e ”fest” haha. Nu äter jag så ren mat jag kan . Många måltider och mindre portioner så kalori intaget ligger bra till. 🙂 sjuk skönt att känna att det går rätt till… Jag vill ge kroppen så bra näring den kan få det är den värd. Kram mysigt att du kommenterar jag är själv så dålig på det. Hoppas vi ses snart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.