Vilken härlig start

december 7, 2015 4 av Jess

 Måndag , frukosten blir en laddning gröt. Magkänslan är bra. Det är riktigt jobbigt att renovera hemma… Målare överallt och saker ÖVERALLT men det blir nog bra. I dag ska mina älskade barn till sin pappa… Jag saknar som redan men vi ses nog på Fredag som det ser ut nu. Längtar! 

Denna vecka går tiden ut på att planera, äntligen känns det riktigt bra i magen ..
Det blev en sväng till gymmet i morse. Innan det en fika . Nom nom äta äta.

  Skön ”disco dans” på crosstrainern , ni ska bara veta hur taggad jag är nu…

 Jag har jobbat bort all inre smärta och sorg samt släppt på knutarna runt mitt hjärta. Nu är JAG i fokus igen . Trots en liten viktökning under tiden jag gått igenom processen så känner jag i magen att NU är min tid och det är en livvstil inget jäkla hattande ner och upp i vikt. 

Följ med mig , inspireras eller peppa mig (eller läs inte alls)  För nu kör jag och till hjälp har jag pt Micke www.mykey.se , jag kommer lägga up mat , träning, tankar .

 Jag vill alltid ha ett team runt mig som kan hjälpa mig med stöd och pepp samt kunskap som är den viktigaste biten. 

Jag har inte varit ”där” riktigt än för att på fysiska resultat på två år nu men NU är jag mer än redo igen och  min operation (gastricbanding misslyckad 2004) i magen är äntligen BORTA och min magsäck ser ut som en vanlig helt frisk person , jag har tackat nej till att göra överviktskirurgi för jag vill klara min livsstilsförändring själv utan hjälpmedel jag vet vad ”felet var” och jag vet att min hjärna och kropp kan förändra detta själva samt mitt team runt mig. 

Mina mål är att bli mitt bästa jag inifrån och UT, fysiska mål är smärtfri , minska omkrets, minska fettprocent , bevara muskelmassan och det viktigaste är MÅ BRA HELA TIDEN !

  Nom nom Äta hela tiden… Till  lunch blev det kyckling som hoppade upp i väskan (planering)…. Gillar att äta mig ner i vikt…

  Eftermiddagar är min ”dipp period” har jag ingen plan eller ett mellanmål framför näsan så har jag lätt att ”falla dit” min hjärna börjar dividera om middagen ska ändras osv . Skönt att jag VET det och har mitt mellanmål redo exakt i tid  vad gillar du för mellanmål? (Kommentera gärna) här blev det ägg, tomat och rödlök istället för ”salsa”.  

Äntligen middag (eller vad säger man , jag som äter hela tiden) kyckling igen men med chili och vitlök.. Vitlök i kvarg med lite vitpeppar är såååå gott! 

  
I kväll blir det att justera hemma efter renoveringen samt att matlådor lagas JUST NU. Sen ska jag sova vid 21.00 vilken lyx att kunna få göra det. Sova sova sova bästa ! 
Kram och ha en fortsatt trevlig kväll . Följ gärna med på instagram @nevergiveupjess.se

❤️