2015 utveckling & vardag

december 6, 2015 2 av Jess

Jag försöker hitta min plats efter ett turbulent 2015 där jag utvecklats så enormt mkt det har ett av dom jobbigaste åren men samtidigt ett av dom bästa i mitt liv och oavsett fysisk påverkan så som utmattning (den visste vi skulle komma av naturliga skäl) så e jag så tacksam och lycklig över allt jag TAGIT MIG FÖR… Så jäkla förändring mentalt och praktiskt . 

Varje vecka går jag framåt och känner mig tryggare i min själ. Att få lugn i själen och utvecklas är verkligen att bli mitt BÄSTA JAG . Nu jobbar jag på små ting som ska komma på rätt plats . Tex kost och träningen , men vad e det? En fis i rymden, Inte så svårt mot vad jag tagit tag i . 

Vill bara skrika ut hur lycklig jag e av att lyckats vända mitt liv. 

Och på riktigt så är jag glad att jag fattat att jag ska leva varje dag som sista. Varför slösa på liv?

 

I dag blev det lite jobb i stan med mitt egna företag sen ska jag träffa Michael Angress igen , vi träffades i Fredags och jag fick en så bra feeling. 

Magkänslan känns rätt. Så lite planer för framtiden är på gång. Ni som följer mig kommer att hänga med på en grym intressant resa.  

 
Igår var det även mys med barnen i Vaxholm riktigt mysigt. Tomten kom dit och vi fick diskutera med polisen.  

    
   
I Torsdags var jag på ett fantastiskt fint julbord med jobbet på Cedergrenska tornet. Dom hade all fisk du kan tänka dig och allt var gott. 

Kul att se abborre på julbordet, att det är sån fin delikatess jag är uppväxt på haha.  

    

  Kram och ha en bra 2a advent.