Födelsedag osv

december 1, 2015 0 av Jess

Trött efter en fantastisk helg med massa födelsedagspresenter överraskningar, blommor och kramar, sms och samtal, jag blev utbjuden på middag i fredags sen en lördag full av överraskningar middag och hotellmys . Fitnessfestivalen och massor av fantastiska människor. Sen han jag med att träffa släkten första advent .

Det blev massor av steg i helgen så fötterna knappt gick att stå på.. Haha bara att fortsätta få in vardagsmotionen … ÖKA!!! 
Och sen en bildbomb på det. Nu ska jag hämta mina älsklingar och ha en mysig barn vecka framför mig. 
   
   
     
 
 Jag och sleman har haft en fantastiskt givande paus i jobb jobb och jobb och planering för kommande år går toppen. Www.kbkhälsocamp.se dessutom jätte kul att ses på mässan i helgen .

  
 

Min Gudson Albin tillbaka tjohoooo…