Nej till Propeller i rondellen

november 17, 2015 1 av Jess

Hej .. Just nu sitter jag på ett ställe jag gillar, det är lungt , tyst och jag har tid för mitt. 

Vad har hänt sedan sist. Jag jobbar på att naturligt oproblematiskt göra bättre val och få in bättre kost och mer rörelse  i livet. I morse tog jag en promenad i solen efter att barnen gått till skola och förskola. Det var otroligt skönt att bara gå och reflektera över blå himmel och luften som for igenom min kropp. 

 Jag försökte hela tiden tänka lite snabbare kan jag pressa mig lite till när det börjar att kännas lite väl  behagligt.

Jag har tappat väldigt mkt kondition sista tiden men nu är den på väg tillbaka. Det var så skönt att känna svetten , luften och sol som bländade på näsan. 

Igår startade dagen på en fantastisk manick dvs -crosstrainern ! Jag gillar den eftersom pulsen dunkar , jag ”flyger fram i mitt joggingspår eller går så in i helvete i trapporna” (min egen fantasi peppar mig  alltid max.) 

Ola var med och slet som ett djur , skönt att se hur även han ”trycker på bra” igen. Båda behöverdet efter mkt stress i vardagen . 

 På kvällen var jag med natt-gänget (vi som jobbar natt på mitt vårdjobb) på Mia Skäringers Show. Åh så bra den var. 

Eftersom jag inte hade så stor koll på Mia och inte direkt tycker hon har den roligaste rollen i ”solsidan” (tv serie) så var mina förväntningar inget alls. Jag säger bara , Gå och se den. 

Den passade i alla fall otroligt bra i mitt liv just nu. Jag insåg att jag kommit långt och att jag INTE snurrar runt i ”rondellen” längre. 

Vilken inspirerande Show , jag ställde mig själv på hennes scen flera gånger om… En dag står jag inför folk och pratar . Mkt skratt kommer det att vara och några kommer gråta…vissa hysteriskt och någon fäller en tår, någon ”vaknar” och någon fattar inget . 

Mia var fantastisk och jag är tacksam över att fått ta del av hennes föreställning och liv. Det bar otroligt mkt skratt blandat med allvar.  

    
    
      

 

Jag har haft en toppen helg med barnen så klart och proppat in massor av träffar med människor jag gillar och som ger mig energi.

Det blev även gos med super söta kaninbebisar, gissa om det var poppis hos grabbarna .  

 Räkfrossa hos mamma och pappa i Lördags. Skaldjur är stor favorit hos både mig och mina små grabbar .  Det borde inte gå att missa för dom som följt mig ett tag 🙂

 

Just det , jag hade så klart en fantastiskt skön förmidda som jag skrev förra veckan i mitt förra inlägg . Det är alltid lika kul att besöka Monica under en, mycket skratt som vanligt, Monica jobbar och målar med fri hand. Befinner du dig i Sthlm runt jul-nyår tveka inte att kolla in 

www.mgbeauty.se och deras julerbjufande. Hälsa från mig 

Nu ska jag jobba vidare med mitt och hämta ett paket på posten. Vi jobbar som sagt lite ”bakom kulisserna” med trevligheter för Kbk samt att jag arbetar med min NEVERGIVEUPJESS föreläsning samt coachar folk som kontaktat mig att hitta rätt. 

Kram på er. Njut av dagen och våga svänga ur din rondell någon gång….

Livet ska inte bara behöva snurra år ut och in . Livet är spännande och roligt . Värt att uppskattas.