Insikt , uppskatta livet

november 11, 2015 4 av Jess

  
Frukosten är intagen och jag är laddad inför en dag på stan. 

I dag uppskattar jag en god natts sömn utan oro från klockan 19.00 igår till 07.00

Att jag andas.

Min frukost.

Jag uppskattar att jag känner längtan och har tiden till att skissa i min bok igen..

Att solen lyser in genom mina skitiga fönster. 

Att tåget går hela vägen till Sthlm östra. 

I dag ska jag träffa Monica på MG beauty en fantastiskt duktig tjej som jag lärde känna för några år sedan vi får se vad hon hittar på med mig i dag på salongen (klicka på salongens namn för att se hemsidan) , sen ska jag kanske träffa en av dom bästa jag vet på en snabblunchen vid polishuset , sen möte med en annan fin vän och pladdra lite idéer , liv och affärer . Sen ska jag äntligen få hem mina älskade barn som är mitt allt. Längtar så min mage pirrar av kärlek. 

 

Ha en fantastisk dag  fina vänner… 

jag har bestämt mig för att alltid ha en , jag har även bestämt mig för att inte lägga tid och engagera mig på sånt/såna som tar min energi utan att ge något tillbaka. 

Jag lever mitt liv och jag tänker ÄNTLIGEN vara stolt över det. Jag tänker vara stolt över mina val , ingen som helst i hela världens ska få mig att känna oro, skam, ångest, förfölja mig eller påpeka med negativ klang vad jag gör i MITT liv och mina beslut , jag gör allt i min takt och efter min magkänsla… Det känns skönt… 
Jag lär mig av mina beslut, fel, brister och jag utvecklas och lär varje dag jag lever. 

Det har varit en jobbig tid för mig då jag tagit tag i så otroligt mkt , i stort sett hela mitt liv har jag gått igenom på några år. Jag har bearbetat , sökt , hittat, upplevt , sörjt,  förstått , accepterat, förlåtit .

Det har resulterat i enorm stress, utmattning, fysiska smärtor- bort domnade armar , hjärtklappning, till och från ångest.

Och vet ni? 

Det är helt jäkla fantastiskt underbart , jag har tagit tag i mitt liv och förstår varför allt har hänt och värdar jag är som jag är.

Det gör inget att mitt hjärta rusar just nu , jag vet varför.

 En dag ska jag även hjälpa andra proffesionellt att hitta sitt JAG och jag är på god väg. ”Hur svårt kan det va?!”