Mat!

november 3, 2015 0 av Jess

”Jag ska äta nu… Inte hungrig , rabblar upp vad jag ska få i mig… Mäter upp kvarg , blåbär , müsli.. Sätter äggen på kokning .. Läser något och skriver något. 

Börjar lyssna mot köket.. ”Vad i hela friden är det som låter?” Just det äggen… 

Vadå åt jag inte nyss…..?

  
Stress kan påverka mycket, just nu är fokus sömn , dricka , MAT, rörelse i mitt liv. Lätt men som ni läste ovan även lite klurigt.

Att inte känna hungern 
Att glömma dricka 
Att glömma äta
Att överäta
Att medvetet inte känna 
Att lära sig att förstå VARFÖR 
Att förstå VARFÖR jag glömmer, ej känner och kompenserar är riktigt intressant, riktigt bra morgon och ventilerat känslor kring mat med David Jonsson näringsfysiolog 

”Jess du ska istället varje gång den tanken kommer möta med tre positiva tankar kring maten. Säger din hjärna åt dig att broccolin kommer att få dig att kräkas ska du läggga positiva tankar som en ridå för de negativa. Den är nyttig för dig, du har kryddat den rikitigt gott och den är precis perfekt kokt.. osv” #inspiration #kost#beteende#mat#hjärnan#motivation#utveckling#tacksam #mellanmål#lunch