Måndag

november 2, 2015 0 av Jess

Efter en lite mer påfrestande vecka med massor av jobb både dagar och nätter, konflikter, tråkigheter för andra  och höstlov. Så bestämde jag mig för en lugn helg  med frisk luft , skratt,  vinden i mitt hår , havet i Skåne och en laddning  energi och bara ”vara”.
Min lilla L hade en fantastiskt rolig helg , med flygplan och snabba bilar… Stora L kom hem till oss igår och hade haft en vecka med morfar i Norrlands paradiset. Vi saknade dock honom rejält men han hade det bra. 

Jag jobbar på med kosten och dess ”balans” , skriver min egen kost dagbok . Jag kan bli riktigt mkt bättre och göra mycket bättre val. 

Fokus nu är : sömn , vatten , och sockret 

Dvs planera in sömnen och värdera den , dricka mera vatten och välja bort socker.

  

   
   
   
  

Nu ska jag på långpromenad innan det blir hämtning av barnen , följa med på träningar , läxor middag och mys med BÅDA TVÅ!  

Ha en fin Måndag .

  
länk http://yestolife.se/coachningkostmotivation/