Onsdags prat

oktober 21, 2015 0 av Jess

Jag börjar med en liten sten som fångade min blick och kameralins igår…  
Det gäller bara att se dom med öppna ögon och var tacksam för allt som ger sig energi och var tacksam får vara med om , det är otroligt spännande och en utmaning att lära sig av allt. I går har jag lärt mig massor och i dag blir det mer. Släpp det oviktiga direkt och låt det intressanta viktiga få plats i hjärnan.Ta in- släng om ej viktigt!

Igår pratade jag med David Jonsson om min kost och det blir inga större förändringar . Nu ska jag bara sätta dom.

Det funkar klockrent med en helt vanlig frisk magsäck , inte ont och inga problem . jag har inte börjat känna någon hunger än heller som jag var så rädd för. 

Prio i dag är sova innan nattjobb, sköta min kost, dricka vatten och röra på mig så mkt jag kan . 

Samt skriva ner vad jag äter.