Jackan…

oktober 6, 2015 0 av Jess

Snart åker täckjackan på.. Jag köpte två storlekar för liten jacka som jag ska växa i hade jag tänkt .
   Jag ska på möte med David Jonsson näringsfysiolog nästa vecka som tillsammans med mig ska få ordning på min balans , kost och hänga med mig till en sund livvstil framförallt vad det gäller kosten och som resulterar i form.

 Jag tog själv kontakt med David för att ha ett proffs att bolla med efter min operation (han har även föreläst hos oss om kost på ett antal camper och dessutom varit min lärare när jag gick kostrådgivare utb på Pauluns Näringscenter )

Den 15/10 ska jag opererar min besvärliga mage och SKA bli bra och fri från diafragmabråck blandannat. 

Jag har min plan och ett viktigt jobb att sköta och det är JAG dvs det viktigaste i MITT LIV Nevergiveupjess  snart har jag alla nycklar i min hand . Glad och sund fysiskt och mentalt. 

Nästa vecka gör vi en bodpod och allt ska dokumenteras upp mer med och motgång här i min blogg . 

  Frukost….
Musslor hur kan de va så gott…. Till och med burkmusslor haha!