Tacksam för luften jag andas

oktober 5, 2015 0 av Jess

Är du tacksam!? 

Vad tänker du när du vaknar varje morgon ? 

Förr vaknade jag och gnällde om precis allt, var jag inte trött så var jag tjock och var jag inte det så hade jag ont nån stans och var det inte det så var det fel på vädret eller någon sa nått korkat på radion eller varför inte störa sig på nån status på Facebook ”hur kan hon skriva så?!” Barnen kanske pratade lite högt eller varför inte snacka lite skit med någon . Gnälla i kassakön, skrika på bilar i trafiken , störa sig på någon som luktar illa på tåget  eller varför inte stå och muttra övers att tågen är sena varje morgon. Gnälla över sin ekonomi eller över vännen som inte ringt… Sucka över att byxorna inte går att knäppa eller att jobbet är trist. Jag hinner inte jag är så stressad , hur kan dom osv 

Visst låter det härligt? Underbart att fokusera på dessa saker dag ut och in ? 

ELLER? 

Jag tror och vet att MÅNGA har dessa bekymmer , iaktta dig själv och dina tankar en dag och se vad du stör dig på eller gnäller över . Var din egendetektiv och iaktta dig själv i kön eller i folkmassan. Vad pratar du om med din vän? Osv 

Det är rätt så intressant. 

Jag kan tyckas vara dryg eller jobbig som kommer med positiva kommentarer eller uppmuntrar folk att göra skit läskiga saker för att då sker en förändring. Samt att allt går om man vill och tror på det tillräckligt mkt och tjatar om att vi kan styra våra tankar . Att veta VARFÖR vi tänker och gör saker är det viktigaste i livet. 

Jag vet nu varför jag andas varje dag och är så tacksam över att få ta del av en ny dag varje morgon till skillnad från tidigare i livet , då jag bara ”hängde på” dag ut och in . 


Tack för i dag, jag har nyss planerat min JESSICA vecka .

Jobb , sömn , mindfullness, kost, egentid , vänskap , kost , resa!