Smärta osv

oktober 4, 2015 0 av Jess

halloj halloj 

Tung vecka med sjukhusbesök, ingrepp i magen  och värk samt sjukskrivning från jobbet (natt/vård jobb)  . Och SMART VAR VÄL DET för att springa runt hela nätterna då man ej sitter still och dessutom lyfter vi tungt och det skulle inte skulle vara det perfekta Just nu denna vecka tyvärr…. Så jag Lyssnade på kroppen och tog kloka beslut trots att det tar emot.

 Jag kontaktade även min samtalsterapeut igen efter campet, tänk så sjukt braaaaa det är att bara snacka med nån . 

Det borde alla göra oavsett vad! 

För några år sedan tog jag kontakt med henne första gg och det var fan det värsta och det bästa jag gjort i mitt liv , efter det har jag nått massa mål och tagit nya kliv i livet samt skrivit ett kapitel i en bok. Tack till MIN BÄSTA vän MAJA som såg MIG och hjälpte MIG. 

Hyllning till henne i dag !!!

 Förr förra veckan började jag även sova dåligt och få tillbaka lite små stress symptom (som jag tog på största allvar) där av kontakten , snacka lite och sätta upp lite mål . Största målet var att sova igen på nätterna 🙂 denna vecka har jag sovit som en gris med lite hjälp av sömntablett men det är en bra lösning för att få tillbaka dygnsrytm osv. 

I helgen har det varit tufft, med smärta då jag gjorde en liten operation i fredags. På det så har jag haft mina barn och varit vanlig mamma i helgen dvs inte bara ”ligga stilla” trots att dom varit så snälla… 

I dag blev det faktiskt iväg på fotboll med Ola som är redig skåning och håller på Malmö . Det tog emot att åka till en AIK match men visst kan man ställa upp ..så som han ställer upp på mig. Dessutom hade min lilla L Aldrig varit på fotboll och strålade av lycka att det ÄNTLIGEN blev av och stora L hade dessutom aldrig satt sin fot på friends arena så det var kul , och jag gick på mutan med bil till och från matchen samt sittplats nu när jag va sjuk. Okej det funkade men nu e jag braaaaaaa trött . Bums i säng efter detta inlägg. 

Kanelbullens dagfika” blev det i dag med barnen , deras pappa och Ola. Jag hatar såna dagar och brukar bojkotta alla ”dagar” vad de än må vara men i dag blev det en sån dag ”bara för att” och det var gött. 

Men Endast för att ”äggets dag” är nästa vecka tror jag HAHA!!!!   

     
   
    
  Tokar tokar!!!! Älskar er så !!!  
Beställningen av denna kärlek är även i trakten nu . Wihooooo bästa ! En tavla till vardagsrummet  

   
Veckans vikt blev även denna vecka +-0!! Vilket är helt okej, jag tar igen det denna vecka då jag har tid för mig och min plan samt förhoppningsvis börjar bli lite mindre smärtpåverkad. 

Jag blev hyllad idag av två värdefulla kvinnor! Vilken gåva , det värmde extra i hjärtat denna helg stort TACK PETRA STTRANDBERG OCH WWW.stressaav.nu TANJA DYREDAND  PUSSSSSS