Insikt & bilder från Kbkhälsocamp8

september 23, 2015 1 av Jess

Hej kära läsare .

Här kommer min helg i text och foto, observera MIN inte som skapare av Kbk som jag förvisso är utan även som deltagare. Här på min hemsida skriver jag bara mina egna känslor och utifrån mig… Mitt JAG! 

Som sagt, i helgen var det dags för hälsocamp 8 . Det blev kanon trots lite småstrul som ”hör till” av erfarenhet nu efter åtta gånger. Nå väl alla deltagare var HELT FANTASTISKA , folk som hjälpte till är grymma och våra föreläsare vi hade tagit in under helgen LEVERERADE med stora bokstäver . Så otroligt bra föreläsningar att jag är helt överlycklig. Alla av proffs kvalité.

Våra tränare Madde och David som även var deltagaransvariga så duktiga och kan sin sak. Dessutom charmiga och kompletterade varandra strålande. 

Tack till tränare som kom och höll pass med oss och sponsorer som sponsrar. 

Jag är så tacksam övers att få ta del av alla dessa människor som jag träffar, alla historier jag hör, föreläsningar, kunskap, kontakter , glädje sorger och innersta hemligheter folk delar och utvecklingar jag för följa på avstånd. Ja det är magiskt. 

Vi jobbar med hälsa i helhet. Att bli hel inifrån och ut oavsett fysik eller ålder så passar camperna för ALLA! 

Slejman Karadag , Madeleine Rybeck, David Rybeck, Camilla Rova, peter Nilsson, Jari Ketola , Kristina Andersson , Tanja Dyredand, Stockholm kickboxning Jörgen Ljungberg och Leila Ljungberg, Charlotte Carlén , Tanya Desancic Kbk administratör , Ola Åkesson Kbk administratör, Celsius Sverige , sjyssta nötter, persgården , Fittnesscoachen , Wenngarn , webbigt

Jag själv drabbades av utmattning innan sommaren då jag dom två senaste åren har tagit tag i oerhört mkt på kort tid, jag rotade runt inuti mig själv för att kunna låsa upp mitt  hjärta och släppa mina inre bördor som satt som en klump av stenhårda knutar i mitt bröst under sååå många år av tystnad, postraumatiskstress , sorg och förvirring.

Detta camp mådde jag oerhört mkt bättre än kbkhälsocamp 6 då var jag mkt risig men när jag kom hem så insåg jag att jag måste ”bromsa” lite igen  innan jag är och hälsar på utmattning igen. Skönt att inse och skönt att ha  folk nära som förstår allvaret i det. 

Att ha camperna ger mig så otroligt mkt på min väg att bli den bästa av mig själv! 

Efterarbetet efter campet har jag fått lite hjälp med och listat upp det viktigaste först. Prio vila och mindfullness samt njutbara saker. Mycket pussar på barnen ska det bli i kväll.

Det var en rejäl panik som for igenom mig när jag kom hem och släppte ner väskan på golvet, totalt slut (som alla andra fysiskt och mentalt) men när jag insåg insåg hur mkt arbete det var efteråt samt ”livet” och mitt vanliga jobb.

Så fick jag hjärtklappning och domnade armar igen (som försvunnit).

Jag brakade loss redan söndag kväll och tog signalerna på största allvar. I dag känns det så skönt och mkt bättre. 

Jag börjar förstå mitt väsen, jag är klokare än någonsin och det är jag stolt över. 
Kram Jess
Här kommer en bild BOMB 

NÄSTA CAMP (sista för i år) GÅR ATT BOKA PÅ www.kbkhälsocamp.se (bindande anmälan)