Tankar som kan snurra till de

september 12, 2015 1 av Jess

Blev sjukt sugen på att springa ett lopp igår.. Eller nä inte ett lopp utan det loppet.. Samtidigt så fick jag nån sorts panik inuti mig på kvällen/natten efteråt som jag inte upplevt förr, jag vill kunna springa , fritt, utan smärta , njuta, inte tänka på att jag knappt kan andas utan njuta utav allt runt omkring mig. Jag vet att den dagen kommer men jag blev otroligt påverkad utav mina känslor som kom inom mig.. Att höra ”vi bara sprang sen var vi i mål utan att det kändes att vi sprungit 5km….. 

Mm tänkte jag.. Det lät fantastiskt och dessa två såg lyckliga ut.

Jag kände mig TOTALT värdelös , ful , fet, svag ,gigantisk, ensam och att jag blir tagen föregiven som alltid. Jätte svårt att beskriva och obehagligt . Känslan är förknippad med mitt förflutna och min vinnarskalle. 

Jag inser i dag att det bara var känslor , jag vet innerst inne att jag är så jäkla bra som tagit tag i mitt liv. Jag vet även att jag kommer nå alla mina mål oavsett tid. Jag ska även vara stolt att jag tog tag i livet en dag när jag höll på att falla under ytan helt. Jag valde att leva. Le och skapa MITT LIV inte bara finnas… Jag skapar mig själv precis som jag vill helt makalöst fantastiskt. Jag älskar mig. Paniken jag fick i natt gav mig ett chock gråtanfall när jag jag i morse även gnabbande med min finaste vän. Jag totalt bröt ihop. 

Men det var bra, en signal på att jag kör för hårt på med jobb efter min utmattning. Jag tog ett låååångt brejk i sommar och hittade tillbaka från stressen men den ligger nära nära och detta fick mig att tänka AHA!!? Lugn , fokus på mig… 
Kollar på en bild som jag ser ”lycklig” ut på som togs straxt innan jag tog makten över mitt liv. Den tjejen var helt förvirrad, olycklig , helt borta på riktigt , jag visste inte vad jag sa som var sant eller falskt, levde i fantasi , grät när ingen såg, enorm smärta i hjärtat och i kroppen . Den andra bilden tog jag spontant till min coach igår som frågade ”mår du bra?” (Haha typiskt henne att ställa frågan exakt denna dag) jag svarade med en bild eftersom hon säger att man SER hur man mår. 
Jag mår så jäääääääkla mkt bättre än för några år sedan. Jag är så stolt över mig själv att man inte kan fatta och fortsätter styra min skuta dit jag VILL! 

Och jobbar på dom sista små delarna , jag är glad att min hjärna och kropp samarbetar nu. Snart springer även jag smärtfritt inifrån och ut. 
Tack för mig. Natti  

  Trots allt och skada så har jag faktiskt även gjort en fysisk förändring fortfarande. Jag jobbar inifrån och UT!