Veckans vägning

september 6, 2015 8 av Jess

 -3,1 kg på vågen nu första veckan av att ”bara må bra”  dvs rutin, vara hel, hälsosam utan hets , ren och hel mat samt rörelse , sömn och pussar!! Mina barn mår så bra när jag tränar, äter regelbundet mat och mår bra så dom har bjudit på extra mkt pussar denna vecka.

Mitt mål är att bygga inifrån och ut (precis vad som är syftet med mina och min kollegas hälsocamper  hälsocamper ) 
Så av kunskap och erfarenhet så har jag insett att hets , ”bantningskurer” -soppor, piller, pulver och annat skit inte ger mig livslång kvalite, hälsa eller välmående, längre än någon kort tid i livet . När bitarna sitter på på plats , när låsen och knutarna runt hjärtat är upplåsta, när sorger är bearbetade och tuffa bitar i livet är okej och accepterade så är det ”inte så svårt” (samt kunskap). Nu har jag bearbetat hela mitt liv intensivt i 2år. DET BÄSTA JAG GJORT .

Äntligen känner jag mig tillfreds. Oavsett om man har mer eller mindre problem i sitt liv så finns det alltid något.. Alla bär på sin historia vilket är fantastiskt intressant.
 

Jag kollar att fortsätta dela med mig av veckans vägning och tankar kring det allt sker utan hets , detta skriver jag (som allt annat i min blogg ) för att inspirera MIG själv. 

Du som läser får mer än gärna ”hänga med” mig och lämna dina tankar i kommentarsfältet . 

Kram på dig.