Sövd!

september 3, 2015 1 av Jess

 TILLBAKA

-klokare

-kunnigare

-lättat hjärta

-frisk

-taggad

-motivation

-rehab träning 

Låsen runt hjärtat är lossat, nu är det dags att köra vidare med det sista dvs min fysiska form.

Tänk vad sköööönt att jobba stenhårt med det mentala och sitt VARFÖR! 

Nu finns inga hinder alls i min väg BARA möjligheter. 

Tack alla inblandade.. PS: älskar mitt gym.

   Veckan har bestått av massage , rehabträning, tåhävningar och andra fot och bål övningar , bra vanlig ren mat , regelbundna mellanmål och massa vatten. Hur skönt som helst och hur gott som helst. Jag är långledig från vårdjobbet och arbetar massor med mitt företag och förbereder inför Kbk hälsocamp 8 som är om 2 veckor.


Min nya fina praktiska väska från KARITRAA jag är kär.. Rygga och väska i ett.

    Rehabträning.. Tänk att det är fötter och mage som är svaga och ger mig smärta och inflammation i gluteus maximus.. (Övervikt med givetvis) Så skönt att fatta och så skönt att börja träna rätt.
Varvat crosstrainer och cykeln samt stretch och massa krångliga fotövningar och mage… Spänna hit , knipa och tippa hit å dit . Jag är på g tillbaka och till mitt RÄTTA träningsglada starka JAG . Fysiskt och mentalt

    

Middag som satt som en smäck.. Vitlök, chili, persilja, fetaostBiffar med örter i, turkisk yoghurt med fetaost och vitlök. Grönsaker 

   
    
    
   SVETTIG OCH GLAD ! 
Så jäkla mkt vilja detta pass… Det var bara att ”göra” intervallerna… för jag vet hur bra jag mår sen . 

Grattis jess grattis.

  
Idag blir det fasta… Det bär av till doktorn för lite olika tester och kolla in i min mage. blir sövd under undersökningen pga smärtan. Jag ska operera mig snart, mitt Diafragmabråck . Tar jag inte mediciner så kan jag kräkas mitt i natten pga att mat ligger i matstrupen då inte magmunnen kan slutas. Suck. Jobbig dag men äntligen händer det något. Har väntat hela sommaren och knaprat dubbla doser magmediciner . 

Kram och hej .

Nu blir det mysfrukost med mina älskade barn.