Och vad händer här då?

augusti 30, 2015 1 av Jess

Jag har klippt mig och arbetat några nätter på mitt vårdjobb, så skönt äntligen tillbaka i vardagen efter sjukskrivning och semester. Det är slitigt att jobba natt men det funkar bra. Nu skulle jag vilja sova som en stock dock men får vänta lite. Jag har varit på djupgående massage på hos Jenny Gunn bästa massören . Hon håller på att fixa mig smärtfri  Så hon masserar upp inflammationen och JUST NU är smärtan galen i gluteus maximus (som jag skrivit tidigare har jag kronisk inflammation) . Det beror delvis på mina fötter har vi kommit fram till samt dåliga bålstyrkan. 

   Bara att kämpa på !! 

Nå väl , i helgen var det Bokrelease för Patrik Tells bok Den yttre gränsen läs mer här .

Att få vara med i ett kapitel i Patriks bok är en fin gåva och stora steg i min personliga utv , det satt perfekt i tiden och jag går raka steg framåt för att bli mitt bästa JAG .

Stort Tack till Patrik för att du delar med dig av dina inspirerande föreläsningar och ger nycklar som förändrar liv hos deltagare på Kbk hälsocamp.

”För att förändra ditt liv behöver du förändra ditt livs historia från och med idag”

Jag träffade många fina vänner där. Och alla kom verkligen dit för att hylla Patrik men även några för att ge mig styrka . Tack för all feedback och förståelse. Kärlek och respekt .

   

   

   
   

  

   
 
Foto: Daniel Lindblom och mig själv 

Jag fick dessvärre åka mitt i för att ta tåget till Göteborg på fredag kvällen då vi hade ett event i Kungsbacka att ställa ut på. 

Det var super trevligt att vara på Hälsodagen på tjölaholmsslott. Viken miljö och fint upplägg.  

    
   
Tack till vår Kbk administratör Ola och Madde som hjälpte oss under dagen med otroligt engagemang. 

Är just du sugen på att köpa en KBK vattenflaska så maila mig på nevergiveupjess@gmail.com så löser vi det 99kr frakt tillkommer .

Nu kör jag igång med mitt kostupplägg och blir sockerfri på köpet, jag är mer redo än någonsin och kommer att fortsätta att dela med mig . Sista året har gått till att lägga hel fokus på mitt mentala arbete, jag har nått massor av mål och känner hur bra jag mår. Dags att få till fysik och kosten för att bli mitt bästa JAG. Kul och lätt som en plätt kommer det att bli. Nu har jag kunskap och kan vara delaktig till 100% i mitt arbete kring kost och fysik. Målet är livslång förändring och hälsosam livsstil. 

Jag utgår ifrån dagsläget och jobbar i små små steg för att bygga up min kropp utan smärtor. Och #utanhets

Det blev sallad en riktigt god påse GODIS på tåget hem igår…. Njöt av varje bit , som man ska. 

   

 
Puss å kram vi hörs