Ett stort kliv upp

augusti 25, 2015 2 av Jess

I dag vaknade jag tidigt och fixade mina hjärtegull för skola och förskola. Sedan bar det av fort som bara den för dagens affärsträff som startade med frukostmöte på Operakällaren i Sthlm med ett gäng andra företagare för att nätverka och lyssna på en föreläsning av Itzik Amiel en av världens främsta föreläsare när det gäller nätverkande och affärer. Allt detta har Mikael Arndt styrt upp som är en av dom som hissade oss i Buisinesspodden.

Jätte intressant, jag kände i morse att något härligt skulle ske i dag, jag ställde upp mina ögon och ögon för att ta in och mkt riktigt, dagen startade kanon. Ni som känner mig på riktigt (många från mina  camper som och vet vad jag kämpar med och vad jag strävar fram till) vet att jag har utvecklats enormt sista tiden och tagit stora steg i min personliga mentala utveckling . Att våga stå upp inför folk och prata har aldrig funnits på världskartan tills för 3 år sedan då ett sken vaknade till liv i mig och jag började träna på att bli mitt bästa JAG och stå för den jag är. 

På vårt ettårsjubileum tog jag och nådde ett stort mål som jag jobbat upp mig till. Från att ej våga läsa saga för mer en ett barn, rymma från högläsning och redovisningar i skolan , skaka svettas för att säga sitt namn i grupp osv så stod jag upp och pratade hela tack talet med min coach i samma byggnad utan att skaka svettas eller gråta. Jag så eeeeeh några gånger men klarade hålla en bra ton . Och jag njöt ! Jag var bara JAG och uppskattas för den jag är. 

I dag… (Detta kanske låter patetiskt i vissas öron men ni som vet , ni vet hur det käns  i min mage nu. )

Min engelska är kass Jag har skolkat från mina engelska lektioner JUST PGA att jag ej vågat prata inför folk , läsa , redovisa inför klass. Är inte den säkraste på just engelska, jag förstår men pratar EJ med någon, beställer knappt på notan utomlands. Jag skämtar eller ”skojhånas”ofta av vänner  pga detta som varit helt ok.

Nå väl : i dag har jag har nätverkat , presenterat, fångat kontakter, bokat möten utan att förbereda mig , jag jobbar med Kbk som är en del av mig och Slejman . Det var utveckling för mig och kul. Lite smått svettigt men det gick kanon. 

Men nu till ”det” föreläsningen var på Engelska , en fantastisk föreläsare han nämnde lite fort att han ville ha en mic och tog den och gick mot dom som lyssnade. 

Då!!! Slutade jag lyssna. Hjärtat klappade , domningar i armarna , sökte efter flyktväg, frågade Slejman i panik vad han skulle göra . HAHA så coolt när jag tänket på det.

Givetvis så kommer han fram till mig jag skakar på huvudet ”nono” ser honom i ögonen och ändrar mig. 

Jo jag kan, du kan jess , våga, du dör inte, han klappar handen och säger res dig.  Så klart jag kan… 

Tar ett andetag reser mig , säger vad jag heter och jobbar med ”på engelska” (trodde jag skulle prata mer men slapp haha) inför 100tals gäster .

Så pissenkelt för många men sån utmaning för mig. 

Jag utmanade , vågade, förstår och är ännu ett steg närmre att stå upp för den jag är. 

Att utmana sig själv och våga det som känns läskigt är det BÄSTA jag någonsin börjat med, som jag utvecklas varje dag. 

   
 
Igår träffade vi dessa godingar , Susanne Dalsätt är en enorm inspiratör i många områden för mig. Men hennes driv och sitt sätt att föreläsa och tala på inspirerar mig i min utv.  

 
Marina deltagare från hälsocamp 7 , Susanne och Slejman på möte 🙂

… nu blir det jobb , lunch och möten resten av dagen . 

  

   
    
Kram och hej…Ses snart igen