En dag gick fort… Bokrelease

augusti 19, 2015 3 av Jess

Dagarna flyter på och det är redan Torsdag i morgon. Jag känner att jag är mer skärpt än vanligt och det har nog med bra kost och mental vila att göra. Rörelsen har varit ”sådär” men jag är nöjd ändå. Känner mig bekväm på något sätt, en skön känsla är i kroppen och jag känner harmoni och att allt får sin plats för varje dag som går.  

  Planerna för nästa Kbk hälsocamp som du kan läsa mer om  HÄR jobbar jag med varje dag. Det är så otroligt mkt att fixa , lösa, kontakta , möten och kolla upp. Men med  en sak i taget och ”arbetstider” så funkar det utan att stressa mig.  

 I dag kom min älskade mamma och pappa hit, dom betyder så mkt för mig och jag är så tacksam över att få ha så bra föräldrar . Vi kommer varandra närmare och närmare för varje år som går. Otroligt mkt pga att jag börjar förstå vem JAG är och lär mig att kommunicera och förstå människor, jag är kär i livet och ACCEPTERAR mina val och mina varför har hänt. Siktar framåt och tar vara på alla dagar som går. Glädjs åt minnen min hjärna släpper fram igen efter år av förvirring och minnesluckor.

APPROPÅ DET så har Patrik Tell med DEN YTTRE GRÄNSEN  

  Jag ska givetvis dit och njuta av Patriks framgång men kommer att behöva åka iväg tidigare pga event med Kbk på hälsodagen i Kungsbacka tidigt på Lördag Morgon. 

Patrik har hjälpt mig att gräva fram och öppna upp knutar och lås runt mitt hjärta som jag hade börjat jobba väldigt mkt med innan jag hamnade i ett kapitel i hans fantastiska bok. Det är en jobbig känsla men så sköööön, det ÄR jag och jag är otroligt stolt över mig själv. Jag valde rätt väg när jag stod där förvirrad i vägkorsningen efter att så många gånger jag gått fel håll. Jag tog tag i mitt liv till slut och kommer att arbeta med mig själv som nr 1 hela mitt liv. 

Det bästa jag någonsin gjort.

Vem vet? En dag kommer man få ta del av lite mer, lite mer ingående av mina fruktansvärda traumatiska minnen som jag låste in i mitt unga hjärta och stängde…

 Ni kanske kommer att gråta floder, skratta och blunda om vartannat på en föreläsning eller där jag själv pratar. 

Eller så kanske när ni får läsa min egen bok en dag. 

   
 Läs Patriks bok om du vill jobba med dig själv, man kan läsa den om och om igen för alltid finns det något att jobba lite extra med. Du Är Det Viktigaste i DITT liv!   

    

  

Kram och godnatt.