Kommer jag att lägga ner Kbk hälsocamp?

juli 4, 2015 4 av Jess

Jag brukar inte lägga energi eller föda personer som lägger in ”negativa kommentarer” men jag vill faktiskt säga Tack för kommentaren Bo, jag blir inspirerad av att få feedback och kommentarer ibland.  
  

 Jag blir så glad och stolt när jag tänker efter. Jag blir inte ens berörd eller ledsen av sånt här längre för at jag äntligen börjar förstå. Och kommit så otroligt långt i mig själv. (Tidigare hade jag gråtit hela kvällen och du hade knäckt en människa som du inte känner som många andra här i världen.)Vad jag kan förstå så har du bara okunskap om vem jag är och vad Kbk handlar om och betyder för mig och andra. Svar nej jag kommer inte lägga ner.Ja du har otroligt rätt , visst har jag börjat bli rund igen eller rundare om man säger så jag gick ner 50kg och hetsade min kropp hårt för att det var så sjukt kuuuuul att träna igen men nu har jag gått upp lite. Och jag kom på att förändra liv handlar inte om mina kilon… Blir man inte hel inuti så kan man inte förändra ett skit på livstid. Jag vet exakt varför min vikt är som den är och vet du ? Det gör inget alls.. Jag har inte gått ner i vikt eller startat Kbk hälsocamp för att vara någon förebild utan jag har just skapat dom för att JAG behöver dom. 

Visst är det helt fantastiskt
att att JAG och min kollega Slejman (som du nämnde) skapar något som inte finns och som vi själva behöver mer än något. Ett plus är givetvis att vi hjälper så mkt människor och till och med blir vardagshjältar av att ”bara” hjälpa sig själv.

Våra hälsocamper har inget med vikt att göra
om du har läst om dom så borde det (läs på kbkhälsocamp vara ganska tydligt att vi jobbar med att bygga upp oss inifrån och ut. Helt fantastiskt att än en gång få förklara det. 
Åk med vet jag , du skulle lära dig en hel del. Och Bosse… Jag är tacksam att du la in din kommentar, det fick mig att förstå hur långt jag kommit i dag . Och jag har möjligheten att nå ut till flera vad jag gör för något .
Jag är JAG och det är oerhört stort för mig , det fysiska kommer sakta men säkert rinna av mig snart när min inre stress äntligen slagits ut. Jag är så glad. 
Dessutom har mina/våra fina KBK medlemmar, deltagare, föreläsare, coacher och stora hälsoprofiler förrått vad jag pysslar med . 

Lycka OCH KÄRLEK TILL ER
Tack tack tack underbara Kbk för allt ni gör med era liv och ni inspirera mig varje dag i MIN resa att bli mitt bästa jag. Precis vad vårt koncept handlar om. 
Kommentarer från deltagare/medlemmar ang denna kommentar:

*KBK! Kärlek, styrka och respekt till Jessica och Slejman.

*Tydligen har inte du Bo Andreasson någon som helst aning om vad de här camperna handlar om. Hade du det så hade du absolut inte kommenterat som du precis gjort. Totalt respektlöst av dig. Att skriva så här får mig direkt att tro att du själv har saker att jobba med. På camperna är det den mentala biten som är den viktigaste. Att våga tro på sig själv. Du kommer inte åt Jessica med en sån här kommentar. Hon vet att andras problem är inte hennes att äga. Sorry men den kommer tillbaka till dig direkt. Skulle varit riktigt roligt om du hängde på ett av camperna och får uppleva den positiva energin som råder där. Du kunde behöva lite plus på kontot.
*Men hjälp….

*Men åh jobbiga människa
*Orka… Vilket spån
*Det va det räligaste!! Hemska människa . Du är underbar, en förebild för sååååå många! Du är sann, inifrån o ut! OAVSETT storlek!!!
*Jag blir så ledsen för din skull. Så elaka människor kan vara. Du är en kämpe och en förebild för mig. Ser framemot att träffa dig september.
*Hahaha! Vilken insiktslös jävla dåre!
*haha ännu en jäkel som är helt bortkommen. Som sagt sista åsnan är inte född ännu och Jessica så länge vi vet vad vi vill med det så räcker det. Som jag skrev häromdagen så kommer många fler sånna kommentarer sippra ut tyvärr men dom kommer inte innanför vårt skinn längre. Du är grym kollega/vän allt kom ihåg det.//Slejman 
*IDIOT

*Åh campet förra året gav mig fina vänner och en upplevelse utav dess like. Jag åkte ensam utan att känna nån. I gruppen är du inte ensam vi är här för varandra!!!
*Vilken idiot!!! 
*Men vad i h-te är det för åsna.. du är stark Jessica, låt det inte komma åt dig o du har oss alla omkring dig o vi alla har varandra i kbk .
*Men ärligt talat…hur är människor skapta??? Fruktansvärt att behöva stå ut med sådant, men tänk på att det är personen som skrivit som har stora problem, inte du.

*Meh! Vem är det? Inte en av dina vänner, uppenbarligen. Så där säger man bara inte. Du får väl säga att han ska ordna egna camper och visa hur det ska gå till.

*Vet du vad, en stark människa har inget behov av att trycka ner andra. När jag (som är skapligt ”normalviktig”) sprang malmömilen stod en kille som åskådare och hade högljudda åsikter om att jag gick just förbi honom. Vad han inte vet, som inte syns, är att jag bortsett från min opererade del av ryggen har 3 diskbråck till och en reumatisk sjukdom. Alla har vi våra kamper, de som står passiva vid sidan om har INGEN rätt att tro sig veta, eller kunna bättre. KBK!

*Vilken idiot.
*Vet du, vissa människor kommer aldrig att förstå. Du / Ni gör ett fantastiskt jobb och är en enorm inspirationskälla. Låt ingen människa som är så avundsjuk smutsa ner detta med sina ointelligenta kommentarer. Säger väldigt mycket om den personen.Stor kram 

*Vilket jäkla ”ålahuvud”! Man blir så trött på idiotiska människor. Nä folk som trycker ner andra mår inte så bra själva. Denna gruppen är helt fantastisk och jag är så glad att jag hittade den. 

*Haha och vem fan är han liksom? Hah du är så grymt snygg Jessica Nevergiveupjess Hellback! Lägg inte ner tid på denna meningslösa idiot (ursäkta franskan) men allt jag säger är : karma. Han kommer att ångra de han skrev, plus mognadsnivån på karln är ju inte direkt hög med tanke på att han gömmer sig bakom en tom profil haha längtar tills jag får vara med på camp !

*Hahahaha, vilken idiot 😀

*Men vad för idioter skriver ens så?

*Men jag tror jag blir galen. Vilket pucko de luxe Det bästa är att inte ge dessa nättroll något syre alls!! 

*Detta är ett bevis på att du är en förebild för någon som vill trycka ned dig pga hans egna dåliga samvete. Du är stark och bäst!

*Lyssna inte på folk som inte vet vad de pratar om

*Idioter som är ledsna över att de själva inte mår bra !All kärlek till er 

*Bara den svenska avundsjukan för ni lyckas få till ett hållbart koncept. 

*Ännu ett Troll. Idiot. Kör hårt Jessica!

*vilket chipsmongo!

*Men alltså va !???? Vilken idiot !

*Jess min vän Låt inte den där energitjuven komma åt dig. Det där uttalandet är bara en projicering av någonting han själv inte mår bra utav. Du är grym tjejen 
*Håller helt med där och som jag sagt tidigare, den personen får ta hand om sin egen ångest, när någon försöker lägga den i ditt knä, lägg tillbaka den där den hör hemma.. 

-FYFAN! Okunskap är sannerligen det OSEXIGASTE som finns. Och du och Slejman Karadag är typ de sexigaste personer jag känner. Så kloka, varma och omsorgsfulla. En sådan tönt får aldrig aldrig låta er tro något annat. PUSS

*Här kommer styrka o bra energi!!

*Personen behöver nog själv åka på camp. Låt inte såna personer ta din energi, det är det inte värt!

*Man får ju hoppas att personen inte alla hästar i stallet eller är typ under sex år. Så otroligt pinsamt. Suck. Blir så trött på dessa fega troll och ”haters”. Bara ute efter såra och förstöra

*Okunskap om kbk.

Vill här med önska er alla en fantastisk dag oavsett om ni inspireras eller ej 


Stor kram