Den yttre gränsen

juli 3, 2015 0 av Jess

Jag får ett  Sms av Patrik Tell  
   

”Det kommer fyra pallar med böcker idag kl 16.00. Pirr pirr pirr, jag är helt nervös nu.” ”Va? Idag tänker jag”


……Jag blir helt stel sväljer en gång och blir nervös och stressad… Men vadå kommer boken nu? Jag vågar inte gå ut.. 

Tänk om ”dom” vet att jag är med i ett kapitel i den, tänk om dom börjar jaga igen.. den postarumatska stressen visar små små bilder igen.. Det spelas upp i huvudet en kort sekund men kroppen skriker samtidigt jaaaa min hemlighet, sorg och smärta är slut. Nu kommer det ut efter 15 år av inre stress. Som jag kämpat, gjort sorgearbete, rett ut tankar sista 2åren och ÄNTLIGEN kan jag bara vända blad och börja skriva ett nytt kapitel. För JAG vågar vara JAG och leva MITT liv och kommer att bli den bästa versionen av mig själv . #nevergiveupasoul 
Stort grattis och Tack Patrik för våra samtal, kramar, skratt och många tårar , du har hjälpt mig att hitta vägar och kunna sätta ord på och minnas igen allt var nämligen en salig röra när vi möttes första gången Den yttre gränsen
Den släpps i webbshopparna den 15 juli. De som köper via Patrik direkt via hemsidan (som byggs) och vid föreläsningar betalar 250 kr. Mer Info om e-boken och ljudboken kommer. Dock kommer ljudboken tidigast till senhösten.